Bruger du stadigvæk AdultFriendFinder.com? Vent til du prøver Swipe-Affair DK

Hvis du er på jagt efter lækre flings eller kortvarige engangsknald i Danmark, har du måske allerede stiftet bekendtskab med AdultFriendFinder.com.

Hvis du er på jagt efter lækre flings eller kortvarige engangsknald i Danmark, har du måske allerede stiftet bekendtskab med AdultFriendFinder.com. Det er fordi at der ikke har eksisteret lignende sider på det danske marked – før nu. Hvis du ønsker et bedre alternativ, bør du tjekke Swipe-Affair.com ud. Selvom at det er blandt en af de nyere sider på markedet, har den allerede taget danskerne med storm.
Er du ikke sikker på, om det er værd at skifte side? Så bør du læse med nedenfor hvor vi kigger nærmere på, præcis hvad Swipe-Affair har at byde på og hvordan alternativet er meget bedre end Adult Friend Finder.

Det Har Swipe-Affair at Tilbyde

Som navnet rigtig nok indikerer, henvender Swipe-Affair sig primært til personer der allerede er i faste forhold men som søger lidt spænding og sjov på sidelinjen. Men til trods for dette er der ingen begrænsninger på sitet. Du kan altså tilmelde dig uanset om du er single, i et forhold eller hvis du endda ønsker et åbent partnerskab.
Det betyder også, at der ikke er nogle begrænsninger for, hvilke slags forhold du kan finde. Du kan eksempel søge efter en hurtig fling, et kortvarigt forhold eller endda efter noget mere seriøst. Når alt kommer til alt, er det helt op til dig.
Det er dog ikke tilfældet på AFF (Adult Friend Finder), også kendt som Adult FriendFinder. Siden handler udelukkende om hurtige og direkte engangsknald. Det er lige meget om du finder et match, som du virkelig synes om – for det er usandsynligt at I kommer til at mødes mere end én gang.

Et Balanceret Medlemskab Med Swipe-Affair

Det er fuldstændig ligegyldigt om du er mand eller kvinde – hvis du ønsker succes på en datingside, er det et krav, at der er en balanceret brugerbase. Det betyder, at der skal være nogenlunde lige så mange mænd som der er kvinder. Hvis der er for mange kvinder, bliver de bombarderet med beskeder og ender med at ignorere størstedelen af mændene.
Det er heldigvis ikke tilfældet på Swipe-Affair. Faktisk er der lige så mange mænd som der er kvinder, hvilket er med til at sikre, at der er større sandsynlighed for at du får et match. Derudover findes der også tusindvis af medlemmer på tværs af både Europa og Sydamerika. Du kan altså være sikker på, at der er rigeligt med potentielle matches.
På Adult Friend Finder er balancen dog langt fra lige så optimal. Faktisk er der langt flere mænd end der er kvinder. På grund af dette, har langt de fleste mænd problemer med at tiltrække de kvindelige brugeres opmærksomhed. Det er som regel kun de super populære profiler der får opmærksomhed.

registration

At Oprette en Profil er Let Som en Leg!

Det er heldigvis fuldstændig gratis at tilmelde dig på Swipe-Affair. Når du tilmelder dig skal du kun angive et brugernavn, din alder, køn og placering for at komme i gang. Derudover skal du også oplyse din e-mail adresse således at siden kan kontakte dig. Men du kan altid oprette en separate e-mail adresse online, hvis du ønsker at være fuldstændig anonym.
Når du har tilmeldt dig, kan du gå i gang med at bruge din profil med det samme uden nogen omkostninger. Først opmuntrer siden dig til at angive nogle oplysninger omkring dig selv og nogle billeder. Dette hjælper ikke kun dig i gang, men også andre brugere med at lære dig at kende. Du ved fra start af hvordan andre medlemmer ser ud og kan på denne måde vurdere, om du finder dem attraktive.
Du kan også bekræfte din e-mail adresse for at få endnu mere succes. Jo flere oplysninger du angiver, jo større sandsynlighed er der for, at du får matches.
Det bedste af det hele er, at siden respekterer dit privatliv. Det betyder, at andre brugere udelukkende kan se oplysninger som du villigt vælger at dele. Du kan endda også vælge hvilke brugere du ønsker at dele dine profiloplysninger med.
Her klarer Adult Friend Finder det ikke lige så godt. For eksempel bliver medlemmer ikke opmuntret til at dele hverken billeder eller personlige oplysninger. Der er heller ikke et verifikationstrin under oprettelsesprocessen. Det betyder også, at det kan være svært at vurdere, hvem du reelt sidder og chatter med – og hvem du overhovedet ender med at møde!

Jeg har prøvet de fleste sider gennem årene, men synes at pigerne på Swipe-Affair er blandt de mest friske.

Kristian fra Roskilde

Brug af Din Profil

Swipe-Affair er primært gratis at anvende. Der er ingen irriterende pop-up reklamer eller andre distraktioner. Du kan i stedet surfe løs på siden så meget som du ønsker. På denne måde kan du søge efter potentielle matches der passer til dine kriterier og gennemgå deres profiler og på denne måde vurdere, om du ønsker at kontakte dem.
På Adult Friend Finder kan det blive lidt mere besværligt at gennemgå dine muligheder. Det skyldes, at de enkelte profiler bliver fuldstændig tilfældigt præsenteret. Det betyder også, at der er stor chance for at du ender med at spilde en del tid på at finde et potentielt match.

Brug af siden

Så hvordan fungerer Swipe-Affair egentligt i praksis? Faktisk er siden overraskende simple og intuitive. Platformen byder på et stilrent design der gør det nemt for dig som bruger at begå dig rundt på siden. Dette gør det også nemmere at finde og kontakte andre brugere uden at begå fejl når du navigerer dig rundt.

Adult Friend Finder (også kendt som Adult FF) er ikke helt så finpudset en side. For det første er siden meget direkte og minimalistisk. For det andet kan du hurtigt støde på krænkende indhold på siden. Lige fra du trykker dig ind på startsiden, vil du få smidt beskidte og frække billeder i hovedet – uden nogen form for advarsel. Derfor er siden ikke optimal til dig, der ønsker en diskret browsingoplevelse mens du eksempelvis er på farten.

Betalingssystemet med Gratis Mønter

Selvom at Swipe-Affair har mange gratis funktioner, er det stadigvæk en betalingsside. Hvis du eksempelvis ønsker at chatte med en anden bruger, skal du først købe mønter. Herefter kan du bruge disse mønter til at aktivere chatten flirte og anvende andre funktioner på siden.
De gode nyheder er dog, at når du først har tilmeldt dig får du gratis mønter. Du får endnu flere mønter for at bekræfte din e-mail adresse. Herefter kan du teste siden for at se, om du kan lide hvad den har at byde på og på denne måde ender du ikke med at spilde din tid.
Betyder det at Swipe-Affair ikke fungerer som en gratis dating side? Slet ikke! Betalingselementet på siden hjælper dig faktisk en del. For det første betyder det, at det ikke er alle og enhver på siden der kan kontakte dig. I stedet bliver du kun kontaktet af personer, som du faktisk er interesseret i.
Funktionen hjælper dig også med at streamline din søgen. Du ender ikke med at sende beskeder til alle og enhver. I stedet gør du et oprigtigt forsøg på at identificere personer, som du har en oprigtig interesse i. Da du i sidste ende vil udvise mere interesse og gøre en større indsats hver gang at du sender en besked, øger du samtidig chancen for at du får et match
Betalingssystemet er også langt bedre end traditionelle abonnementstjenester. For det første er det billigere. Som du måske har lagt mærke til, er de fleste abonnementer forholdsvis dyre hvis du eksempelvis kun køber én måneds adgang ad gangen, men bliver billigere jo længere en periode du køber adgang til. Men hvis du altså ønsker en prøveperiode, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Med Swipe-Affair betaler du kun når du anvender tjenesten. Derfor betyder det ikke noget om du kun bruger siden en gang imellem – du ender aldrig med at miste penge. Og siden der ikke er noget abonnement, behøver du ikke at huske på, at afmelde dig tjenesten eller lukke din konto når du ikke bruger siden. Du kan blot vælge at tanke din kontosaldo op når du igen anvender siden.
Her må vi indrømme at Adult Friend Finder gør det nogenlunde – når alt kommer til alt er siden trods alt gratis, men du har mulighed for at købe et Premium abonnement. Problemet er dog, at siden jævnligt bliver bombarderet med irriterende reklamere og bannere. Det kan selvfølgelig hurtigt blive irriterende at kigge på når du leder efter nye partnere.

Sikkerhedsfunktioner

Swipe-Affair prioriterer sikkerheden meget højt. Som nævnt tidligere kan medlemmer kun få tilgang til de oplysninger, som du vælger at dele. Og da din profil ikke bliver tilknyttet dine sociale medier eller fungerer som en personlig konto, behøver du ikke at frygte for din sikkerhed.
Siden følger også alle nødvendige foranstaltninger når de behandler dine følsomme data ved at anvende SSL certifikater. Det betyder, at du trygt og sikkert kan foretage finansielle transaktioner uden at skulle bekymre dig over, om dine data nu er udsatte for angreb.
Derudover vægter Swipe-Affair også din personlige sikkerhed højt, idet at de aldrig tolerer nogle former for kriminelle aktiviteter på siden. De overvåger netværket nøje for at sikre, at det udelukkende er pålidelige personer der kan tilmelde sig tjenesten. Det betyder også, at du altid opmuntres til at anmelde eventuelle mistænkelige beskeder fra brugere, der eventuelt visser ualmindelig stor interesse i dit kreditkort eller lignende. Herefter vil Swipe-Affair handle med det samme og banlyse sådanne brugere fra at anvende siden.
Adult Friend Finder er derimod ikke speciel sikker at anvende. Hjemmesiden har tidligere haft problemer med sikkerheden, hvor private oplysninger er blevet offentliggjort. Alt muligt slags indhold, herunder både beskeder og billeder, blev offentliggjort. Da størstedelen af dette indhold var af seksuel natur, var det endnu mere pinligt for de berørte brugere.

Så hvad er vores konklusion af Swipe-Affair? Der er ikke nogen tvivl om, at det er en af de bedre datingsider på nettet, uanset hvad du er på jagt efter. Den har en fantastisk brugerbase, er nem at anvende og yderst sikker.

Sammenlignet med Adult Friend Finder, virker Swipe-Affair som langt det bedste valg. Hvis du er på jagt efter en mere moderne datingoplevelse, bør du uden tvivl give Swipe-Affair et forsøg.

Slut dig til 1,000s af andre medlemmer der allerede anvender Swipe-Affair i Danmark..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Bedste Datingsider i DK - Find Sider der faktisk virker‎
Copyright 2021 Datingflirt.dk