C-Date er Gamle Nyheder. Derfor Er Swipe-Affair dit Bedste Valg

Gennem en mindre periode, var C-Date dit eneste valg, hvis du var på jagt efter engangsknald og diskrete affærer. Hvis du allerede har afprøvet siden, er du sikkert godt klar over, at den har en del problemer.

Gennem en mindre periode, var C-Date dit eneste valg, hvis du var på jagt efter engangsknald og diskrete affærer. Hvis du allerede har afprøvet siden, er du sikkert godt klar over, at den har en del problemer. Så hvis du har fået nok af dårlige løsninger og ringe service, så vil du med sikkerhed i stedet nyde glæde af Swipe-Affair.com. Det kan godt være at siden er blandt de nye løsninger på markedet, men den har allerede gjort et stort gennembrud.

Hvis du har haft dårlige oplevelser på C-Date, kan det selvfølgelig være, at du tøver med at give Swipe-Affair.com chancen. Hvis det er tilfældet, er du kommet til det rette sted. Her forklarer vi hvordan Swipe-Affair.com hjælper dit kærlighedsliv i gang og hvordan siden er så meget bedre end C-Date. Lad os komme i gang!

Få En Gratis Prøveperiode med Swipe-Affair

Lad os være ærlige. Der er ingen der har lyst til at betale for en hjemmeside, som de ikke kender noget til. Og hvis en online dating side ønsker at du skal betale med det samme når du tilmelder dig, kan det være en god indikator for, at der med sandsynlighed er noget galt med siden.

Derfor synes vi også, at det er fantastisk at Swipe-Affair tilbyder dig en gratis prøveperiode. Når du først tilmelder dig siden og opretter din profil, får du en gratis mængde mønter. Disse kan du bruge til at begå dig rundt på siden og sende beskeder til profiler, som du måtte finde interessante. Du får altså kort fortalt mulighed for at afprøve siden og teste, om den er oprigtig. Og lige så vigtigt får du mulighed for at vurdere, om Swipe-Affair er det rette valg for dig. I løbet af din gratis prøveperiode får du chancen for at gøre dig bekendt med siden. Så når prøveperioden er overstået og du skal til at betale for tjenesten, er du allerede en pro til at begå dig på den online datingside og få det bedste ud af servicen.

Det er ikke tilfældet på C-Date. Selvom at du gratis kan tilmelde dig, bliver du nærmest øjeblikket påduttet et abonnement. Du kan ikke se profiler, begå dig rundt på siden eller sende beskeder. Derfor har du heller ikke nogen anelse om, hvad du forpligter dig til. I stedet bliver du nødt til at tage en chance og håbe på det bedste – og det er sjældent noget, der belønnes på C-Date.

Swipe-Affair Har Mange Brugsformål

Swipe-Affair er primært udarbejdet til dig, der er på jagt efter en hurtig affære eller fling. Men der er ingen grund til at begrænse dig selv. Faktisk kan du finde alle slags formal på sitet. Det er ligegyldigt om du er på jagt efter et engangsknald eller ønsker noget mere permanent – du kan være sikker på, at der nok skal være tilstrækkeligt med personer som passer til dine kriterier.
Med C-Date får du ikke helt samme garanti. Her er tale om en dating site, der udelukkende henvender sig til personer der er efter et engangsknald. Af samme grund er tonen også mere direkte. Medlemmerne på siden er ikke interesserede i romantik eller i at charmere dig – de går direkte til sagen.

Swipe-Affair Har Ægte Profiler

En af de største problemer med online dating, er alle de botter og potentielle falske profiler som du skal gennemgå. Der er ingen der har lyst til at spilde en masse tid på at matche med identitetstyve, falske personaer eller botter. De gode nyheder er, at det er ikke noget som du behøver at bekymre dig om på Swipe-Affair.com.
Det skyldes, at Swipe-Affair kræver at alle brugere skal bekræfte deres e-mailadresser. Som et resultat af dette kan siden med det samme se, hvem der er en ægte bruger. I tillæg til dette er siden også god til at overvåge de enkelte profiler ret nøje. Så hvis der er noget der bare minder om en falsk profil, bliver den med det samme fjernet.
Swipe-Affair opmuntrer dig også til at udfylde din profil tilstrækkeligt samt fuldføre den med billeder og detaljer som kan hjælpe dig med at finde potentielle matches. Jo flere informationer du inkluderer i din profil, jo større er chancerne for at andre brugere vil finde dig interessant.

Denne taktik hjælper igen med at frasortere potentielle falske brugere. Når alt kommer til alt, er der ganske lille sandsynlighed for, at disse profiler angiver en masse detaljer.
Det lader ikke til at C-Date gør det store for, at holde falske profiler væk fra siden. Der er ingen screening-proces hvilket betyder, at stort set alle og enhver kan tilmelde sig på siden. Dette har resulteret i to primære problemer på portalen.
Først og fremmest er der en kæmpestor ubalance når det gælder mandlige og kvindelige brugere. Der er et overvældende antal mænd på siden og ganske få, ægte kvinder. Det betyder også, at kvinderne bombarderes med beskeder og mændene kan vente i evigheder på at modtage svar – hvis de overhovedet får det.
Det andet problem er, at langt de fleste kvindelige profiler faktisk er falske profiler. De oprettes enten af identitetstyve eller botter. Derfor kan mange mænd ende med at bruge en masse tid på sitet uden held.

Betal Kun Når Du Bruger Swipe-Affair

De færreste af os har tid til at bruge en hel dag på en datingside. I langt de fleste tilfælde vælger du måske blot at tjekke sitet eller appen i weekenden når du føler dig ekstra ensom. Dog fungerer langt de fleste datingsites i dag som en abonnement tjeneste – hvor du betaler for enten en, tre eller seks måneder ad gangen. Du forpligter dig altså til en specifik periode.

Men når det gælder disse abonnementer, får du aldrig rigtig god værdi for dine penge. Faktisk ender du tværtimod næsten altid med at miste penge, især under travle perioder hvor du ikke rigtig har tid til at bruge siden fuldt ud.

Betalingssystemet på Swipe-Affair

På Swipe-Affair behøver du dog ikke at bekymre dig om at miste penge. Det skyldes, at du udelukkende betaler, når du anvender tjenesten. Det er med andre ord kun når du ønsker at sende beskeder eller bruge specifikke funktioner på siden at du vil blive opkrævet betaling. Her skal du blot købe et bestemt antal mønter og så er du i gang.
Der er rigtig mange fordele ved dette system. Det betyder først og fremmest at du ikke ender med at bruge flere penge end højest nødvendigt. Dette er fremragende hvis du skulle få brug for at tage et par korte pauser i løbet af din online dating.
Da du heller ikke forpligter dig et abonnement, skal du heller ikke tænke på, at det konstant skal fornyes. Udover at du sparer penge, skal du heller ikke tænke på, hvornår dit abonnement nu udløber.
Ovenstående er et af de områder, hvor C-Date ikke har haft heldet med sig. For det første skal du forpligte dig til en abonnementsperiode. Og så er det ikke billigt. Der er også en del yderligere omkostninger forbundet tjenesten som resulterer i, at det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse.
Det største problem med C-Date er dog, at systemet er sat sådan op, at dit abonnement automatisk fornyes efter en specifik tidsperiode. Prøver du at afmelde dig denne proces, vil du hurtigt finde ud af, at det er næsten umuligt. Det lader ikke til at virksomheden har udarbejdet en egentlig metode som lader dig annullere dit abonnement. Og det betyder, at du kan blive opkrævet flere beløb som tiden går!

Pigerne på C-Date tager alt for lang tid om at svare. Det er meget nemmere at få et engangsknald via Swipe-affair.com!

Jakob fra København

Beskyt dit Privatliv med Swipe-Affair

Dit privatliv er en af de vigtigste faktorer når det gælder online dating. Dette er især gældende hvis du er på jagt efter et hurtigt knald og ikke ønsker at angive for mange oplysninger om dig selv. Det er også afgørende, at siden du tilmelder dig, ikke kræver, at du angiver nogle personligt identificerbare oplysninger.
Som en tilføjet bonus, er det helt op til dig, hvilke billeder du ønsker at tilføje på din profil. Du kan endda gøre dine billeder private indtil at du stoler tilstrækkeligt på en anden bruger, hvorefter du kan give dem tilladelse til at se fotoet. Denne funktion er især brugbar for kvinder.
C-Date har ikke disse privatlivsforanstaltninger. Det betyder, at alle betalende medlemmer kan få adgang til alle dine oplysninger på én gang.

Swipe-Affair Beskytter Din Anonymitet og Finansielle Oplysninger

Med Swipe-Affair skal du udelukkende bruge dit brugernavn når du opretter din profil. Og andre medlemmer har kun adgang til de oplysninger, som du gør synlige for dem. Det betyder også at virksomheden og andre medlemmer ikke kan tilgå dine personlige oplysninger medmindre at du villigt deler dem.
Når du foretager finansielle transaktioner, vil du blive bedt om at angive visse følsomme data, herunder dine kreditkortoplysninger og så videre. Men der er ingen grund til bekymring. Swipe-Affair beskytter alle dine transaktioner med hjælp af SSL certifikater på siden.
Derudover er det en klar fordel, at Swipe-Affair er dygtige til at rydde op på siden. Det betyder, at de er gode til at eliminere eventuelle trusler og de opmuntrer samtidig deres brugerbase til at rapportere eventuelle truende eller mistænkelige beskeder.

Sikkerhedsfunktionerne på C-Date er derimod meget begrænsede. Faktisk beskriver C-Date ikke engang de enkelte features. Derfor er du tvunget til blot at gå ud fra, at alt er som det skal være.
Som du nok kan læse, har Swipe Affair så meget mere at tilbyde – både når det gælder dine muligheder for at møde andre mennesker, at få et engangsknald og at kunne drage glæde af siden fuldt ud. Du kan bruge denne online dating side med ro i sindet, da du kan være sikker på, at dit privatliv altid respekteres. På samme tid er der ingen grund til at bekymre dig om eventuelle falske profiler eller andet fup.
Så hvis du indtil videre har gået ud fra, at C-Date er den eneste mulighed, så tænk over det igen. Swipe-Affair er godt nok den nyeste skud på stammen, men du kan med sandsynlighed være sikker på, at siden vil være et godt valg for dig.

Slut dig til tusindvis af andre danskere som allerede anvender Swipe-Affair

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Bedste Datingsider i DK - Find Sider der faktisk virker‎
Copyright 2021 Datingflirt.dk