Drop Ashley Madison – Swipe Affair er Kommet For At Blive

Hvis du er på jagt efter en affære, behøver du ikke at føle dig skyldig. Det er 2020 og folk er efterhånden blevet klar over, hvor gammeldags monogami er.

Hvis du er på jagt efter en affære, behøver du ikke at føle dig skyldig. Det er 2020 og folk er efterhånden blevet klar over, hvor gammeldags monogami er. Du kan naturligvis prøve at finde et match i en bar, men det er i dag en hel del nemmere at bruge nettet. Heldigvis findes der også masser af potentielle datingsites der gør din søgen mod en affære meget nemmere. Og fordi at der er så mange, er det vigtigt at du er forsigtig. Du kan ende med at støde på en side der udelukkende har falske profiler eller botter.
Er du ny til online dating, kan Ashley Madison ved første øjekast virke som den bedste løsning. Men brugere som har erfaring med de forskellige sider, er klar over, at platformen langt fra er den bedste. Mindre sider som Swipe-affair gør det langt bedre. Vi forklarer nedenfor hvorfor datingportalen er et langt bedre alternativ.

Hvad Kan Du Forvente fra Swipe-Affair.com?

Platformen ønsker at gøre det nemt for dig at finde en potentiel partner som du kan have det sjovt med. Siden fungerer fantastisk for dig der ønsker engangsknald. Men faktisk kan du bruge platformen til langt mere end bare det. Tjenesten er ligeledes udarbejdet til dig der ønsker et mere seriøst forhold og date uden at det nødvendigvis fører til sex. Derudover er siden især fantastisk til personer i åbne forhold, der ønsker ekstra romantik.
Når det dog kommer til Ashley Madison, har siden kun ét formål: at hjælpe dig med at få et engangsknald. Tjenesten har ingen andre formål og flere og flere brugere har sagt, at brugerbasen ikke er den bedste og at der ikke er den store variation på siden.

Hvem Kan Du Møde på Swipe-Affair?

Begge sider kræver, at du som minimum skal være fyldt 18 år for at kunne oprette en profil. Ashley Madison er dog kendte for at jævnligt have mindreårige brugere på siden. Der blev eksempelvis fundet en 15-årigs Canadisk piges konto tilbage i 2013. Derudover har der været flere forskellige sager hvor både mindreårige piger og drenge var involverede, hvilket siger en hel del om siden og de personer, der står bag.

Swipe-affair.com stiller derimod meget strenge krav til deres brugere. Indtil videre har der ikke været nogle rapporter omkring mindreårige på siden. Derudover finder du også en god balance blandt mænd og kvinder på siden. Dette gør det nemmere for dig at finde et potentielt match. Det bør også nævnes, at de også har en god mængde brugere fra overalt i verden – for eksempel kan du lynhurtigt finde tusindvis af profiler i både Europa og Sydamerika.

Når det gælder Ashley Madison er balancen mellem kønnene ikke specielt god. Du finder med det samme en overvældende mængde mænd på siden. Da siden er blevet så populær, betyder det også, at flere og flere mænd strømmer til.
Når det gælder online datingsider, vil du før eller senere støde på falske konti. Her bør det igen nævnes, at grundet Ashley Madisons popularitet, florerer det med disse falske profiler. Der er endda folk der mener, at siden bevidst placerer disse falske profiler på siden for at opnå større aktivitet. Swipe-Affair tolererer derimod aldrig falske profiler på deres side, og sletter disse øjeblikkeligt.

Tilmeldingsprocessen

Du behøver ikke at betale for at tilmelde dig på Swipe-Affair. Det eneste du skal gøre er at oprette et brugernavn og inkludere forskellige oplysninger omkring dig selv, herunder dit køn, placering og dine interesser. Når du har tilføjet din e-mail, kan du næsten gå i gang med at bruge platformen med det samme. 

registration

Når du har oprettet din konto, kan du vælge at lade den forblive tom. Men det vil ikke hjælpe dig særlig meget. Du opfordres derimod til at angive flere oplysninger om dig selv og inkludere et par billeder. Dette kan hjælpe andre brugere med at vurdere, om de er interesserede i dig. Da denne side opmuntrer brugere til at date og ikke bare knalde, er dette en vigtig faktor.

Du behøver ikke at bekymre dig over, om dine personlige data ender i de forkerte hænder. Siden lader dig nemlig skjule dine oplysninger, hvis du ikke føler dig tryg ved at dele dem. Du kan også vælge at skjule dine billeder og kun dele dem med udvalgte brugere.

Når din e-mail adresse er blevet bekræftet, vil siden arbejde hårdt på at finde dig så mange matches som muligt. Alt i alt tager selve tilmeldingsprocessen ikke specielt lang tid. Faktisk tog det os mindre end 5 minutter. Og hvis du sætter pris på anonymitet, kan du glæde dig over, at fra det minut du opretter en konto, bliver den skjult fra andre til at begynde med. Denne funktion er fantastisk, hvis du blot ønsker at se siden an.
På Ashley Madison kan du også tilmelde dig forholdsvis hurtigt. Men vi synes, at de stiller flere spørgsmål end normalt. En af de ting, som du skal besvare, er din civilstand. Alt afhængig af hvem du er, har du måske ikke lyst til at offentliggøre disse oplysninger på nettet. På Ashley Madison bliver du heller ikke opkrævet betaling når du opretter en konto.

Jeg begyndte at anvende Swipe-Affair.com tilbage i marts 2020 efter at have brugt Ashley Madison i et års tid. Det eneste jeg kan sige er dette: spild ikke tiden på Ashley Madison!

Adam fra Ringsted. Stolt engangsknalder på Swipe-affair.com

Brug af Siden

Hvis du er kvinde, kan du bruge Ashley Madison gratis. Som du allerede er klar over, er størstedelen af brugerne på siden mænd, så de skal betale: For at bruge siden skal de anvende kreditpoint. Disse bruges til at sende beskeder og skabe et netværk.

Du kan anvende en funktion, der lader dig oprette lister. Det er gratis og lader dig gemme dine yndlingsprofiler. Selvom at funktionen er ganske fin, synes vi ikke, at den er speciel brugbar. Platformen lader dig også Prikke til andre brugere, hvis du ikke selv er betalende bruger. Men disse Prik er ikke en god kontaktmetode, da langt de fleste brugere på siden ender med at ignorere disse prik. Faktisk kan de være ret irriterende.

For at anvende Swipe-Affair, skal du bruge mønter (kredit). De er ikke gratis for hverken kvinder eller mænd. Men hvad der fungerer fantastisk er, at du kan modtage gratis mønter når du gennemfører visse handlinger på siden. For eksempel modtager du dem når du bekræfter din e-mail adresse, fuldfører din profil og tilføjer billeder. Prikken over iét er, at du endda modtager mønter hvis du logger ind på siden hver dag.
Overordnet set er vi store fans af, at du kun betaler for de tjenester du anvender på siden. Du skal udelukkende købe kreditpoints når du har brug for dem, og på denne måde ender du ikke med at bruge en masse penge på et dyrt abonnement. Sider som eHarmony er kendte for at opkræve deres brugere helt op til 300 kr. om måneden for et månedligt medlemskab.


Da du kun betaler når du begår dig på siden, behøver du heller ikke være en vildt aktiv bruger. Dette er ideelt på Swipe-Affair, da deres kreditpoints er langt billigere end på Ashley Madison. Ingen af siderne tilbyder abonnementer, så du skal heller ikke bekymre dig om at aflyse og annullere tjenesten.
Alt i alt er Swipe-Affairs kreditter ikke kun billigere, men du kan endda gøre krav på dem helt gratis. Det eneste du skal gøre er, at logge ind på din konto.

Hvor Sikker er Swipe-Affair at Anvende?

Du behøver ikke at være aktiv på siden for at have hørt om det der skete på Ashley Madison. De blev hacket tilbage i 2015 of det florerede på alle nyhedssider. Angrebet var en kæmpe overraskelse, da de påstod, at de fulgte militærsikre sikkerhedsforanstaltninger. Dette burde have sikret mod sådan et angreb, så noget kunne tyde på, at de muligvis ikke fortalte sandheden.
I juli 2015 blev siden infiltreret af det såkaldte Impact Team, som tog kontrollen over brugernes personlige data. De tog kopier af alt og truede med at offentliggøre disse medmindre at siden blev lukket ned. De var stærkt utilfredse over det faktum, at siden opmuntrede deres brugere til at indgå en affære. Som du nok har regnet ud, gik Ashley Madison ikke med til det. Det resulterede i at mere end 60 GB brugeroplysninger blev offentliggjort. Det ødelagde ægteskaber verden over da informationerne var overalt på nettet. Der er nu gået 5 år, men platformen er endnu ikke kommet helt på benene igen. Der er rigtig mange der vælger at holde sig langt væk fra Ashley Madison grundet dette uheldige tilfælde.
Når det gælder Swipe-Affair, har de eksisteret i et stykke tid, men de er aldrig blevet angrebet. De hævder at anvende militærlignende kryptering af deres brugeres data og vi tror at de er oprigtige.

Begge sider har ekstremt omfattende Privatlivspolitikker. Dette er en god ting, da det betyder, at du får forklaret, hvordan den enkelte side anvender dine data. Når det så er sagt, er vi ikke stor fan af Ashley Madisons politik. Hvis du sammenligner den med Swipe-Affairs, er den ikke lige så let at læse. Dette kan resultere i, at du muligvis ikke fuldt ud forstår hvad du går ind til, og at du ender med at give dem samtykke til at sælge dine data. Siden er heller ikke lige så transparent.

Noget som du vil sætte pris på når det gælder Swipe-Affair er, at de stiller strenge krav til de aktiviteter, der accepteres på siden. De har et overvågende netværk, hvilket betyder, at det udelukkende er “pålidelige” brugere som kan være en del af fællesskabet. Som nævnt tidligere, er de også dygtige til at fjerne og slette eventuelle trusler og mistænkelige personer fra siden. Hvis du anmelder en bruger der har gang I en ulovlig aktivitet, vil de med det samme blive slettet.

Brugervenlighed

Når det gælder den overordnede brugervenlighed, synes vi, at Swipe-Affair løber afsted med sejren. Det betyder ikke at Ashley Madison er umulig at anvende, men vi mener ikke it oplevelsen er lige så intuitiv.

Ashley Madison har udviklet deres egen app. Men vær opmærksom på, at den fylder enormt. Den tager alt for meget plads på din mobile enhed. Swipe-Affairs side kan tilgås fra din mobile browser og er lynhurtig. Her kan du via webversionen tilgå lige så mange områder på siden som hvis du anvendte din computer. Da platformen dog bliver mere og mere populær, forventer vi, at de snarest lancerer en app.

Vi synes også, at deres FAQ-sektion er langt nemmere at anvende. Svarene på de enkelte spørgsmål er yderst nemme at læsse. Dette kan være til stor hjælp hvis du har travlt og/eller ikke har mulighed for at kontakte kundeservice.

Vores Konklusion

Så hvad synes du selv? Selvom at Ashley Madison er en større side, mener vi stadig ikke, at den er lige så god som Swipe-Affair. Den er ikke lige så kendt, men sikkerheden er i top, hvilket uden tvivl er den største fordel. Ashley Madison gik virkelig ned med flaget da de blev hacket og alle deres brugeres oplysninger blev offentliggjort. Dette har resulteret i at masser af brugere på verdensplan ikke længere ønsker at anvende siden, så hvis du er bekymret for din sikkerhed, bør du overveje et andet alternativ.

Vi anbefaler at du tager et kig på Swipe-Affair.com med det samme og opretter en gratis konto ASAP

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Bedste Datingsider i DK - Find Sider der faktisk virker‎
Copyright 2021 Datingflirt.dk