Træd Til Side, Victoria Milan – Swipe-Affair Er Den Nye Datingside

Hvis du dog mener at siden er den bedste løsning til dine behov, bør du gøre dig nogle overvejelser. Faktisk er Swipe-Affair nemlig tusind gange bedre end Victoria Milan.

I lang tid har Victoria Milan fungeret som vores go-to side hvis man ledte efter lidt sjov og ballade eller en fling. Når alt kommer til alt, har siden jo eksisteret i en mindre evighed! Hvis du dog mener at siden er den bedste løsning til dine behov, bør du gøre dig nogle overvejelser. Faktisk er Swipe-Affair nemlig tusind gange bedre end Victoria Milan.

Har du endnu ikke hørt om Swipe-Affair? Så er det ikke noget problem – her er vores lille intro, der beskriver alt hvad siden har at byde på. Dette giver dig også mulighed for at forstå hvorfor Victoria Milan med sikkerhed ikke er den bedste løsning og hvorfor det er på tide at lede andre steder.

Få en Detaljeret Intro

I dag kræver langt de fleste datingsider at du tilmelder dig deres tjeneste før at du får chancen for at se, hvad det er du går ind til. Det betyder også at langt de færreste af os egentlig ikke har nogen idé om hvad vi bør forvente når vi tilmelder os en side. På denne made kan du hurtigt ende med at spilde en hel del tid på de enkelte datingsider.
Men det er ikke tilfældet på Swipe-Affair. Sidens Hjælpecenter er ekstremt nyttigt. Her får du endda nogle tips og vejledning til hvordan du på bedste vis opretter en mere effektiv profil.
Ønsker du at tage et nærmere kig på sidens funktioner, har du også mulighed for dette. Swipe-Affair giver endda deres brugere en gratis prøveperiode. Det betyder, at når du har tilmeldt dig siden, bliver du bevilliget en mængde mønter som giver dig mulighed for at udforske sitet, tjekke andre profiler ud og endda sende beskeder til andre brugere.
Med denne taktik er der altså ikke nogen gætterier på Swipe-Affair. Du behøver ikke at gå ud fra hvordan siden fungerer eller på egen hånd prøve at vurdere, om sidens profiler er falske. I stedet kan du selv prøve kræfter med sitet kvit og frit og se, om portalen er noget for dig.

Victoria Milan lader dig også tilmelde dig en gratis prøveperiode, men deres ”gratis” funktioner er ekstremt begrænsende. For det første er alle profilerne slørede hvilket betyder, at du ikke kan se nogle oplysninger omkring personerne der sidder bag skærmen. Ja, du kan sende et såkaldt Prik eller tilføje profilerne til din favoritliste. Men uden at have nogen idé om hvem disse profiler er, er det egentligt spild af tid. Hvis du ønsker at få succes på Victoria Milan vil du først og fremmest blive nødt til at abonnere på en af deres pakkeløsninger. Først herefter vil du se, hvem personerne bag profilerne er.

Vælg dine Matches med Omhu på Swipe-Affair

Blot fordi at du måske leder efter en fling, betyder ikke, at du ikke nødvendigvis har en specifik type, som du går efter. Når alt kommer til alt, skal du først finde et match der er attraktivt og interessant før at I går videre til det fysiske. Med Swipe-Affair er det meget nemmere at finde en partner, som rent faktisk passer til dig.

Profilerne på Swipe-affair.com

Det skyldes, at siden giver dig mulighed for at tale om dig selv. Du kan f.eks. give en kort beskrivelse af dig selv i Om Mig-sektionen. Eller du kan angive dine interesser. På denne måde kan du altså være sikker på, at du tiltrækker den rette person.

Victoria Milan giver ikke rigtig deres brugere mulighed for at præsentere dem selv på siden. Tværtimod er spørgsmålene ret direkte. Siden er mere eller mindre kun interesseret i at få at vide, hvilken seksuel oplevelse du er på jagt efter. Udover de seksuelle kriterier, prøver de ikke at matche brugere baseret på deres ønsker og personligheder.

Swipe-Affair Holder Øje Med Dine Foretrukne Kriterier

Det giver selvfølgelig kun mening at angive dine kriterier hvis siden faktisk har tænkt sig at bruge disse oplysninger til at matche dig med medlemmer. Og det er præcis hvad Swipe-Affair gør. De holder især særlig styr på din alder og placering, og finder kun matches i dit nærområde som måtte være interessante for dig.
Det same kan dog ikke siges om Victoria Milan. Selvom at du måske har angivet at du kun ønsker at møde brugere fra en bestemt placering, vil siden faktisk ende med at vise dig brugere fra overalt i verden. Det giver selvfølgelig ikke nogen mening hvis du er på jagt efter en fysisk flink. Derudover kan denne taktik få dig til at undre dig over, hvor mange – eller hvor få – brugere Victoria Milan egentlig har.

Forbedr Dine Chancer Markant med Swipe-Affair

Det giver selvfølgelig ingen mening at tilmelde dig en datingside, der ikke giver dig mulighed for at møde de rette mennesker. Når alt kommer til alt har du jo tilmeldt dig siden for at finde et match, som er interesseret i en diskret affære eller en fling. Og det er her at Swipe-Affair kan hjælpe dig.
Til trods for at det er korrekt at Swipe-Affair er nyere end nogle af de konkurrerende sider på markedet, har den allerede vundet masser af danskeres hjerter takket være de brugervenlige features og deres kvalitetsbevidsthed. Det betyder at eksempelvis at du kan møde tusindvis af folk fra overalt i Europa. Og jo flere mennesker du ender med at møde, jo større er sandsynligheden for at du får et match.
En anden fantastisk ting er, at Swipe-Affair er rigtig dygtige til at sikre, at sidens brugere er ægte. De overvåger jævnligt sidens profiler for at bekræfte at det er ægte mennesker der sidder bag skærmen. Dette er også med til at sikre, at du med sandsynlighed ikke støder på hverken identitestyve, falske profiler eller botter.
Som en tilføjet bonus er der ligeledes en god balance mellem mænd og kvinder på siden. Dette er fremragende for begge parter. Hvis du er kvinde betyder det at du ikke bliver bombarderet med alt for mange beskeder fra desperate mænd. Og hvis du er mand, betyder det ligeledes at der er større chance for, at du får heldet med dig når du kontakter en kvinde.

Victoria Milan kan ikke garantere den same oplevelse. For det første lader det til, at der er langt flere mænd end der er kvinder på siden. Det betyder at du fra start skal kæmpe meget hårdere for at få en kvindes opmærksomhed. Hvad der dog virkelig skuffer, er det faktum, at der er så mange falske profiler på siden. Det kan være svært at vurdere om du reelt chatter med en ægte kvinde eller om det blot er en falsk profil eller en bot. Derfor skal du være rigtig forsigtig når du chatter og være opmærksom på, om den du chatter med er interesseret i dine personlige oplysninger.

Drag Glæde Af Swipe-Affairs Funktioner

Med Swipe-Affair bliver din datingoplevelse nemmere end nogensinde. Det eneste du skal gøre er at browse igennem interessante profiler, se om de er noget for dig og hvis ja – sende dem en besked. Dette system fungerer fantastisk da der er masser af mennesker på siden. Hvis du føler at du ikke rigtig kommer nogle vegne med et potentielt match, kan du bare klikke dig videre til den næste bruger.
Victoria Milan byder på et mere kompliceret system. Dette skyldes, at brugerne får mulighed for at “skjule” visse oplysninger – f.eks. om de ryger, drikker eller deres modersmål. Som et resultat af dette skal du klikke på afsnittet ”Spørg” under deres profil og vente på, at brugeren vender tilbage.
Denne funktion vil give god mening hvis der var tale om personlige og følsomme oplysninger. Men disse skjulte oplysninger er yderst basale – og med sikkerhed information som du gerne vil vide, inden du kontakter dem. Ved at kræve at du udspørger de enkelte brugere, kan du med sandsynlighed regne med, at du ender med at spilde en masse tid på spørgsmål der ikke fører nogle vegne.

registration

Betal Kun for Din Brug På Swipe-Affair

Langt de fleste af os kan være lidt tøvende når vi bliver bedt om at betale for tjenesterne på de enkelte datingsider og det er ganske fair. Det skyldes til dels at langt de fleste sider kræver, at du tilmelder og forpligter dig et abonnement. Så hvis du ikke bruger siden tilstrækkeligt, kan det resultere i, at det føles som om du spilder dine penge.
Men det er ikke noget som du behøver at bekymre dig om på Swipe-Affair. Det skyldes, at siden udelukkende opkræver betaling, når du bruger de enkelte tjenester. For eksempel skal du kun tanke din saldo med mønter op, når du ønsker at anvende en specifik feature. Der er ikke nogen grund til at betale månedligt og på denne måde ender du aldrig med at spilde penge.
På Victoria Milan har du dog kun mulighed for at abonnere på deres tjenester. Enten i en måned, tre måneder eller seks måneder ad gangen. Og det er værd at bemærke at det ikke er billigt. Hvis du derudover ikke er tilfreds med din oplevelse, er der ikke noget du kan gøre – dine penge er gået tabt. Siden vil også automatisk forny dit abonnement uden at advare dig, hvilket kan resultere i, at du ender med at tabe endnu flere penge.

Respekterer Du Dit Privatliv Online? Intet Problem!

Når du anvender en side til at finde en affære, er du med sandsynlighed en smule bekymret for, hvordan siden anvender dine personlige data. Dette er især relevant hvis du beslutter dig for at slette din profil. På Swipe-Affair slettes dine personlige oplysninger automatisk når du sletter din konto. Det betyder også, at ingen andre kan få fingre i dine data når din konto først er slettet.
På Victoria Milan er det dog langt fra lige så simpelt. Selvom du kan deaktivere din konto, betyder det ikke at din bruger automatisk slettes. I stedet skal du nu følge en anden proces for at få din konto fuldstændig slettet. Og selv når dette trin er fuldført, kan de ikke garantere, at dine personlige oplysninger ikke anvendes yderligere.
Så der er egentlig ikke nogen konkurrence. Swipe-Affair er langt bedre end Victoria Milan. Så hvis du er på jagt efter en diskret og legitim hjemmeside til en hurtig fling, så ved du allerede hvilken side du bør vælge.

Så hvad venter du på hvorfor ikke prøve Swipe-Affair helt gratis med det samme?

Bedste Datingsider i DK - Find Sider der faktisk virker‎
Copyright 2021 Datingflirt.dk