Vi tester Victoria Milan

Victoria Milan er blandt en af de førende datingsider, der specifikt henvender sig til personer i forhold som ønsker en affære.

Victoria Milan er blandt en af de førende datingsider, der specifikt henvender sig til personer i forhold som ønsker en affære. Når det så er sagt, er det vigtigt at bære i sinde, at der er mange andre datingsider på nettet der tilbyder de samme tjenester – så er Victoria Milan virkelig den bedste løsning på det danske marked?

Vi besluttede os derfor for at afprøve, hvordan Victoria Milan fungerede i praksis. Især var vi interesserede i af finde ud af om siden kunne leve op til andre veletablerede sider, herunder Swipe-Affair.com. Læs med og se, hvad vi fandt ud af.

Pris og betaling Victoria Milan

Til trods for at visse funktioner på Victoria Milan er gratis, kræver datingsiden at du opgraderer din konto til betalende bruger for at få adgang til størstedelen af dem. Det betyder desværre, at du bliver nødt til at betale et mindre beløb på forhånd uden at få mulighed for at afprøve siden for at se, om den fungerer for dig.

Prisen på et medlemskab på Victoria Milan afhænger af, om du abonnerer per månedsbasis eller om du vælger at købe et medlemskab der strækker sig 3 eller flere måneder. Jo længere en medlemsperiode du investerer i, jo billigere bliver det for dig.

Selvom at mange datingsider i dag kræver at du investerer i deres medlemskaber for at få det meste ud af din datingoplevelse, er der flere sider der stadig giver dig mulighed for at date løs helt gratis. På Swipe-Affair er det eksempelvis fuldstændig gratis at optjene de såkaldte mønter, som du bruger til at anvende sidens forskellige funktioner.

Brugerbasen

Brugerbasen på en datingside spiller naturligvis en vigtig – hvis ikke den vigtigste – rolle. Jo flere personer der anvender siden, jo større muligheder har du for at finde et potentielt match.

Victoria Milan fortæller selv, at de i skrivende stund har næsten 7 millioner brugere på verdensplan. Her er det dog vigtigt at huske på, at det med sandsynlighed er langt fra alle af disse brugere som stadig er aktive på platformen.

En anden faktor som du bør bære i sinde er, at der er unægteligt langt flere mænd end kvinder på siden. Hvis du derfor er mand og leder efter kvindeligt selskab, må du forvente stor konkurrence, hvilket i sidste ende markant kan reducere sandsynligheden for at du finder hvad du søger.

Overordnet set kan det i mange tilfælde bedre betale sig at vælge en side med en mindre brugerbase, men hvor kønsfordelingen er mere lige. Her er Swipe-Affair et godt eksempel, hvor fordelingen mellem kønnene er nogenlunde 50/50 – her er lidt flere kvinder end der er mænd, hvilket giver en rigtig fin balance.

Kommunikation med andre brugere

For at teste platformen, besluttede vi os for at oprette en mandlig profil for at kommunikere med andre brugere. Ikke overraskende var det næsten umuligt at finde kvinder der var interesserede – hvilket ikke er underligt, når man tænker på, at mændene i den grad dominerer platformen.

De få kvinder der skrev tilbage mistede dog hurtigt interessen. Alt i alt virkede størstedelen af profilerne ikke specielt seriøse og det var svært at holde en samtale kørende. Langt størstedelen af kvinderne skrev slet ikke tilbage.

Når det kommer til dating – uanset om det er online eller i den virkelige verden – har vi naturligvis alle vores fortrukne typer og præferencer. Vi kan aldrig forvente, at alle vi kontakter er lige så interesserede i os som vi måske er i dem. Men når det er næsten umuligt at få respons på så stor en platform som Victoria Milan, kan det hurtigt blive en demotiverende oplevelse at begå sig på datingsiden.

Sikkerhed og privatliv

Er du i et fast forhold og på jagt efter en affære på sidelinjen, værdsætter du med sandsynlighed dit privatliv og din sikkerhed højt.

Victoria Milan opfordrer dig til ikke at anvende hverken dit rigtige navn eller din e-mail adresse, hvilket kan virke appellerende hvis du ønsker at forblive anonym. Men det kan også føre til en række problemer.

Hvis du eksempelvis oplever problemer med andre brugere eller med betaling på siden, er Victoria Milan ikke i stand til at hjælpe dig. Derudover vil du muligvis opleve, at sidens kvindelige brugere ikke har lyst til at mødes med mænd, der ikke ønsker at bevise at de er hvem de udgiver sig for at være.

Den populære konkurrent Swipe-Affair opmuntrer dig derimod til at bekræfte din identitet. Ved at verificere din brugerkonto, signalerer du til andre brugere, at du har rent mel i posen og at du er hvem du udgiver dig for at være. Dette resulterer også i, at der er langt større chance for at andre brugere svarer tilbage på dine beskeder – og måske endda vil mødes med dig i den virkelige verden!

Konklusion

Victoria Milan er som helhed et klart bevis på, at blot fordi at en datingplatform har en større brugerbase end konkurrenterne, gør det den ikke nødvendigvis til den bedste løsning.

Til trods for at datingsiden har potentiale og ikke er den værste løsning på markedet, er der et væld af både større og mindre problemer som først og fremmest bør løses før at platformen kan betragtes som et godt alternativ til konkurrerende sider.

Er du kvinde, vil du sikkert hurtigt føle dig overvældet af det ualmindeligt høje antal mænd på siden – som uden tvivl vil bombardere din indbakke, hvilket kan gøre det uoverskueligt og demotiverende at bruge siden. Er du derimod mand, må du forvente stor konkurrence og sandsynligheden for at du modtager svar fra de kvinder du kontakter, er næsten lig nul.

Derudover bør vi ikke glemme, at det hurtigt kan gå hen at blive en ualmindelig dyr affære at anvende Victoria Milan. En måneds medlemskab koster et par hundrede kroner, men det kan tage tid at finde et potentielt match. Det kan derfor komme til at koste dig dyrt, hvis du ønsker at anvende tjenesten i en længere periode.

I det store hele vil du med sandsynlighed opnå bedre resultater på mindre datingsider med en mere jævn kønsfordeling på tværs af brugerbasen. Her er Swipe-Affair eksempelvis et godt bud. Her er kønsfordelingen næsten 50/50 og med færre brugere på siden, reducerer du samtidig sandsynligheden for, at du støder ind i nogen du kender!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Bedste Datingsider i DK - Find Sider der faktisk virker‎
Copyright 2021 Datingflirt.dk