Sådan fungerer Adultkick.com
5.0

Sådan fungerer Adultkick.com

Adultkick.com – Er Dette Din Nye Favorit Dating Side?
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå

Er de nuværende dating sider lidt for tamme til dig? Så kan det måske være at Adultkick.com kan tilbyde dig det du leder efter.

Fordeler

Rig mulighed for at matche med brugere overalt i landet

Flot udarbejdet side med masser af funktioner
Ulemper

Det kan tage lidt tid at optjene mønter

Adultkick.com – Er Dette Din Nye Favorit Dating Side?

Er de nuværende dating sider lidt for tamme til dig? Så kan det måske være at Adultkick.com kan tilbyde dig det du leder efter. Hvis du læser anmeldelsen nedenfor vil du få indblik i hvad siden handler om. Lad os komme i gang!

Hvad Handler Adultkick Om?

Hvis du leder efter en hjemmeside hvor du kan finde engangsknald, så led ikke videre end Adultkick.com. Denne niche dating side handler om at møde folk til en enkelt hed aften, korte affærer eller bare afslappede forhold. Da siden er meget åben overfor hvad den tilbyder er alle medlemmer fuldt ud klar over hvad konceptet handler om, så der kommer ikke til at opstå misforståelser senere hen.

Hvem Kan Blive Medlem Hos Adultkick.com?

En af de gode ting omkring Adultkick.com er at siden er yderst inklusiv. Det betyder at den ikke kun appellerer til folk der leder efter et hetero forhold, men også giver transseksuelle og folk med andre seksuelle orienteringer en chance for at mødes. Siden giver dig derfor rig mulighed for at møde folk med samme indstilling som dig.

I skarp modsætning til andre dating sider som AdultFriendFinder som ekskluderer visse personer som ikke passer ind i deres målgruppe er denne dating side åben for alle. På den måde passer Adultkick.com meget bedre til de yngre generationer og giver alle mennesker mulighed for at finde en partner.

Udover det så er Adultkick.com også venlig over for folk der leder efter alle former for forhold. Er i et par der leder efter en tredje? Eller en single person der leder efter et par? Måske er i et swinger par der leder efter to andre. Uanset hvad kan du fortælle folk om hvad du søger, og få bedre chancer for at finde det du leder efter.

Antal Medlemmer

En anden fordel ved denne dating side til voksne er at der findes mange medlemmer. Først og fremmest er siden tilgængelig i hele verden. Derfor kan du benytte siden uanset om du befinder dig i Europa, Nord Amerika, Syd Amerika eller Asien.

Og med cirka 331 mennesker der i gennemsnit dagligt melder sig til siden vokser siden hurtigt. Siden er også godt opdelt med en god balance mellem mænd og kvinder. Derfor bør du ikke være bekymret for at kunne finde en partner af det køn du leder efter.

Noget andet der er godt ved Adultkick.com er at du ikke skal tænke på spam eller falske profiler. Alle profiler du møder på siden er lavet af rigtige mennesker. Dette giver dig en god fordel i forhold til andre dating sider som eksempelvis Fuckbook der har mange falske profiler, nogle gange endda lavet af ejerne af siden selv.

Med Adultkick.com kan du frit søge profiler og kontakte dem uden at bekymre dig for at udsætte dig selv for snyd eller bedrag. Og som en ekstra bonus kan du derfor tage kontakt til folk meget hurtigere og bevæge dig fra online kontakt til et fysisk forhold.

Tilmelding hos Adultkick

Interesseret i hvordan man tilmelder sin profil? Du vil blive glædeligt overrasket over at det er muligt at melde sig til med blot 3 simple trin.

Alt du skal gøre er at give en gyldig email adresse, og skrive det brugernavn du gerne vil benytte på siden. Efter det skal du blot udfylde dit ønskede land og område, og så kan du begynde at udfylde din profil.

Det er helt gratis at tilmelde sig hjemmesiden. Du vil også være i stand til at udfylde din profil helt gratis, og endda søge profiler og bruge andre funktioner på siden. Dog er der begrænsninger på hvad du kan foretage dig, og du kan kun bruge alle funktioner på siden når du har betalt for et abonnement.

Sådan Udfylder Du Din Profil

Nu er det op til dig hvor meget information du vil dele på din profil. Adultkick.com giver dig muligheden for at introducere dig til i “Omkring Mig” sektionen. Der kan du føje andre detaljer til din profil under “Basale informationer” sektionen. Du kan vælge interesserer der viser andre folk på siden hvad du godt kan lide. Og sidst men ikke mindst anbefaler siden at du uploader mindst et godt billede af dig selv.

Selv om du ikke er påkrævet af udfylde denne information er det en god idé at gøre det. Først og fremmest viser du de andre medlemmer på siden at du er en rigtig person med rigtige intentioner. Det kan være vigtigt for især mænd at gøre.

Den anden ting er at nogle detaljer, især interesser, bliver brugt af søgefunktionen på hjemmesiden. Derfor finder andre profiler dig lettere når du har udfyldt din profil ordentligt, og du vil få flere henvendelser end hvis du har en tom profil.

Sådan Matcher Du Med De Andre Medlemmer

Der er et par forskellige måder du kan finde nye profiler på siden. Som nævnt tidligere findes der en søgefunktion. Der kan du opdele dine resultater baseret på kriterier såsom køn, alder, placering og interesser.

Hvis du gerne vil se en masse medlemmer kan du tjekke “Speed Dating” funktionen. Denne funktion lader dig hurtigt swipe igennem en stor mængde profiler. Afhængigt af om du finder en du tror vil passe godt til dig kan du matche med dem, eller blot ignorere dem og bevæge dig videre til den næste på listen.

Hvis du kun vil matches med folk som er interesserede i dig kan du også se en liste over folk der har sat dig på deres liste. Hvis du ser folk på denne liste, betyder det at de har vist interesse for dig. Og så er der en god chance for at de vil svare dig hvis du skriver til dem.

Betalingssystemet

Der er ingen vej udenom at mange folk tøver når de skal betale for en dating side. Dette skyldes at mange systemer kan være komplicerede og indviklede. For eksempel kan nævnes Ashley Madison. Siden kræver at du har et betalt abonnement som koster penge hver måned, uanset om du har logget ind på siden eller ej.

Udover det skal du også betale for andre tjenester på siden når du burger dem. Det betyder at du kan ende med at betale ret mange penge på kort tid. Og det værste af det hele er at der ikke er nogen garanti for at du vil få noget ud af det!

Dette er en af grundende til Adultkick.com er den næste generation af dating sider. Siden fungerer med et mønt system. Du kan købe et antal mønter som du kan bruge som du vil. Når dine mønter er brugt op kan du købe flere mønter, eller du kan tage en pause helt gratis.

Der er to fordele ved denne metode. Først og fremmest betaler du kun for det du bruger. Det vil sige at hvis du har travlt med arbejde eller lignende så koster det ikke et månedligt abonnement. Så du kan roligt glemme alt om dating i nogle måneder.

Den anden fordel er at det gør dig mere opmærksom på hvem du kontakter og hvordan du kommunikerer med folk. Du skriver ikke blot hej og lader samtalen slutte der. I stedet kontakter man folk med formålet på at mødes med dem. Derfor er man sikker på at man skriver til dem der er interesseret i en, og det gør det meget lettere at starte en samtale.

Privatliv og Sikkerhed

Du behøver ikke være bange for at dit privatliv bliver lagt ud på nettet hos Adultkick.com. Til at starte med er du ikke påkrævet at dele dine personlige detaljer, kun de helt normale oplysninger som alder m.m. Ingen af de påkrævede detaljer kan bruges til at finde dig hvis ikke du ønsker det.

Udover det så har du mulighed for at gøre næsten alle billederne på din profil private. De vil blive sløret for andre profiler. Så kan du nemlig selv vælge hvem du vil vise billederne til. Dette er en smart måde at håndtere diskrete forhold på, hvis ikke du er interesseret i at blive kontaktet af alle medlemmer på siden.

I forhold til sikkerhed bliver alle betalinger foretaget gennem sikre servere. Og udover det så gemmer siden ikke private eller betalingsoplysninger. Derfor er der ikke noget som kan ske hvis siden bliver hacket eller siden på andre måder bliver kompromitteret.

Hvis du gerne vil sikre at din bankrådgiver eller partner ikke ved hvad du betaler til så har du også heldet med dig her. Alle gebyrer og betalinger bliver registreret under navnet “Meet Us Media Ltd.” på grund af dette er der ingen måde hvor folk kan se du betaler for en dating side.

Den Endelige Konklusion

Der kan argumenteres for at Adultkick.com er en af de bedste sider til engangsknald og lignende. Siden giver dig mulighed for at kontakte folk med samme intentioner som dig selv, og du skal ikke bekymre dig om falske profiler. Samtidig har du også fordelen ved at kunne søge alle former for forhold eller dates.

Det er også rart at vide at siden er sikret såvel som privat. Dette er godt for enhver der gerne vil have lidt sjov, men også ønsker at bevare deres anonymitet. Derfor kan du vide at du kan møder ægte mennesker der leder efter det samme som dig.


Adultkick
Dating side til voksne
Din Nye Favorit Dating Side?
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå
5.0
Registrering
5.0
Ta Kontakt
5.0
Profil Kvalitet
5.0
App
5.0 Helhetlig Vurdering
Bedste Datingsider i DK - Find Sider der faktisk virker‎
Copyright 2021 Datingflirt.dk