C-date Review
4.0

C-date Review

Betalingsside for dig der tager din dating seriøst.
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå

Er du på jagt efter et engangsknald eller en hurtig flirt, kan C-Date muligvis være platformen for dig.

Fordeler

Siden er nem at anvende og navigere sig rundt på

Betalende medlemmer indikerer, at brugerne er seriøse
Ulemper

Kun betalende medlemmer kan sende beskeder

Mange falske profiler i omløb

Forholdsvis dyr tjeneste sammenlignet med andre datingsider

Mænd kan ikke tilmelde sig gratis

Er du på jagt efter et engangsknald eller en hurtig flirt, kan C-Date muligvis være platformen for dig. Datingsiden har et væld af potentiale, men døjer stadig med et par enkelte problemer. Manglende funktioner og falske profiler er desværre ikke ualmindeligt på C-Date, hvilket er en skam.

Bag om C-Date

C-Date er en af de mere afslappede datingsider på nettet, der især henvender sig til dig der blot ønsker en hurtig flirt eller et engangsknald – så hvis du er på jagt efter den næste store kærlighed, er siden ikke for dig. Her kan vi i stedet anbefale datingtjenester som Swipe-Affair.com, hvor du finder brugere der både ønsker hurtigt flings men også noget mere seriøst.

C-Date er en af de større datingplatforme på det danske marked. Det skyldes blandt andet, at siden appellerer til en stor gruppe mennesker i alle aldersgrupper.

Det faktum, at C-Date primært henvender sig til singler der ønsker et hurtigt knald betyder også, at det primært er mænd der dominerer siden. Hvis du derfor er mand og søger kvindeligt bekendtskab, skal du forvente en del konkurrence fra andre mænd.

Kønsfordeling på C-Date

Som nævnt ovenfor, er det primært mænd der dominerer på C-Date. Dette kan føre til en række problemer – især hvis du er mand.

Da der langt fra er lige så mange kvinder på siden som der er mænd, betyder det at kvinderne har tendens til at blive bombarderet med beskeder på C-Date. Dette kan ikke kun være direkte irriterende for den kvindelige dater, men også uoverskueligt. Med så mange beskeder der konstant strømmer ind i indbakken, kan det være svært at vurdere, hvem man overhovedet bør svare. Og derfor ender rigtig mange kvinder med slet ikke at skrive tilbage.

Det gør din oplevelse som mand på platformen en hel del sværere sammenlignet med andre datingplatforme, hvor kønsfordelingen er mere jævn. Medmindre at du ser ualmindeligt godt ud og har en profil der virkelig skiller sig ud fra mængden, kan det være svært at vække en kvindes interesse på platformen.

Det er også derfor at du med sandsynlighed vil få langt større succes på datingplatforme, hvor kønsfordelingen er langt mere 50/50. Her er Swipe-Affair.com et rigtig godt bud – faktisk er siden en af de få datingplatforme, hvor der er flere kvinder, end der er mænd. Det betyder netop, at du som mandlig dater ikke i samme grad skal kæmpe om kvindernes interesse.

Funktioner

Som et plus, vægter C-Date dit privatliv og din sikkerhed højt. Du har fuld kontrol over hvem der kan se dine billeder, og du kan vælge kun at offentliggøre dine fotoalbums på siden overfor visse brugere som du selv udvælger – dette sikrer, at du ikke støder ind i personer du kender.

Platformen er generelt nem at navigere sig rundt på og er udarbejdet i et behageligt, minimalistisk design. Dog kan der til tider være problemer med at sende og modtage beskeder, hvilket kan være problematisk hvis du er i gang med en chat. Siden kan dog også tilgås fra dine mobile enheder og tablets, hvor den generelt fungerer fint.

En klar ulempe på C-Date er, at mænd ikke længere har mulighed for at tilmelde sig gratis. I stedet har platformen nu indført den politik, at det kun er kvinder der kan tilmelde sig og bruge siden gratis. Vi er ikke i tvivl om at denne regel er indført for at udjævne kønsfordelingen, men det er stadig urimeligt for den mandlige brugerkreds.

Falske profiler på C-Date

C-Date har gennem en længere periode haft et stort problem med falske profiler. Her er der særligt tale om kvindelige profiler, da du som kvinde har mulighed for at tilmelde dig platformen gratis. Det er derfor vigtigt at sørge for at udvise forsigtighed når du chatter med andre brugere og lære hvordan du hurtigt kan skelne mellem ærlige og falske brugere.

Når det så er sagt, er der selvfølgelig også ægte kvinder på appen. Ulempen ved C-Date er dog, at de ikke kræver, at du bekræfter din identitet og alle kan derfor i princippet være fuldstændig anonyme. Vælger du i stedet platforme hvor det kræves at du verificerer din identitet som Swipe-Affair.com, kan du være sikker på, at hende du chatter med er den som hun udgiver sig for at være.

Brugerbase

Udover ovenstående problem med en relativ stor mængde af falske problemer, har C-Date en varieret brugerbase fra overalt i verden.

Det er værd at nævne, at platformen dog endnu ikke har opnået den store popularitet i Danmark og på nuværende tidspunkt er det usikkert, om appen overhovedet kommer til at blive populær herhjemme. Dette skyldes med sandsynlighed de problemer som siden stadig døjer med og det faktum, at der er mange andre alternativer som danskerne foretrækker.

Vælger du derfor at give C-Date et forsøg, er det altså værd at bære i sinde, at det kan være svært at møde kvinder og andre brugere i dit område – især hvis du ikke bor i København. Platformen giver dig dog også mulighed for at chatte med brugere på tværs af landegrænser hvis du skulle være interesseret i dette.

Pris og betaling

Noget som du bør være opmærksom på inden at du tilmelder dig C-Date er, at det indebærer en forholdsvis høj pris. Medmindre du er kvinde, skal du betale efter at din gratis prøveperiode er udløbet for at få adgang til alle funktioner. Her er det også værd at bemærke, at du automatisk bliver opkrævet betaling fra dit kort så snart at din prøveperiode er udløbet.

Læser man forskellige brugeranmeldelser online, lærer man desuden hurtigt, at det kan vise sig at være en næsten umulig opgave at annullere sit medlemskab. Mænd skal udfylde en online formular der beskriver deres ønske om at annullere og opsige deres medlemskab og indsende denne til kundeservice. Her er problemet bare, at kundeservice kan være næsten umulige at komme i kontakt med, hvilket naturligvis er fuldstændig uacceptabelt for en datingside. *

Konklusion

C-Date er overordnet set en brugervenlig side der henvender sig til singler, der er på jagt efter casual dating, engangsknald og flings. Til trods for at det ikke kan benægtes at platformen uden tvivl har potentiale, er der en del problemer der trækker ned når vi kigger på siden som helhed.

Det faktum at mænd ikke har mulighed for at tilmelde sig gratis ligesom kvinder, er ikke kun dybt uretfærdigt og frustrerende, men har også resulteret i at der nu findes en overflod af falske profiler på platformen. Vi kan kun håbe at det er et problem, som snarest bliver løst – især når man tænker på, at C-Date langt fra er blandt de billigste tjenester på nettet.

Indtil at der derfor rodes bod på ovenstående, anbefaler vi derfor at du overvejer at afprøve et par andre, billigere sider før at du satser udelukkende på C-Date. Sider som Swipe-Affair.com er eksempelvis et godt bud – her binder du dig ikke til et månedligt abonnement, men betaler kun for mønter til at kommunikere med andre brugere!


C-date
Besøk og Bli Med Nå
Betalingsside for dig der tager din dating seriøst.
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå
4.0
Registrering
4.0
Ta Kontakt
4.0
Profil Kvalitet
4.0
App
4.0 Helhetlig Vurdering
Bedste Datingsider i DK - Find Sider der faktisk virker‎
Copyright 2021 Datingflirt.dk