GoHookup.com
4.0

GoHookup.com

Muligvis den bedste hookup-side til dato.
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå

Muligvis den bedste hookup-side til dato.

Fordeler

Mange mulige matches

Godt designet hjemmeside

Gratis funktioner

Sikker og tryg
Ulemper

Kan tage tid at tjene mønter

GoHookup er et førende navn indenfor hookups. Selvom de kun har eksisteret i to år, er det hurtigt blevet stedet at gå til for online hookups. Det kommer ikke som en overraskelse, da de har mange brugere. Hvordan lyder det med over en million? Det bedste ved dem er, at de er en global platform, så du er i stand til at hooke op med folk fra hele verden. Prikken over i’et er, at det er helt gratis at prøve.

Overblik over GoHookup

Vil du have et hookup? Du behøver ikke at være for genert til at indrømme det. Nogle gang ønsker vi alle bare at krydre tingene. Dagene, hvor man blev nødt til at snige sig rundt for at finde nogle, er borte. Det er 2021 og hjemmesider som GoHookup eksisterer. De er et af de førende navne inden for hookups og dating. De har en række fordele som deres konkurrenter ikke tilbyder.

Hvem er GoHookup?

Selvom det er et stort navn indenfor hookups, har GoHookup ikke eksisteret særlig længe. De er relativt nye på datingscenen.

De blev lanceret i 2018. De mente at hookup-datings siderne på markedet, ikke gjorde et godt arbejde for at tilfredsstille deres kunder. Efter to år er det nu klart, at de har opnået dette.

Er GoHookup det bedste hookup site?

Platformen er funktionel på alle enheder. Siden viser potentielle partnere. Som navnet antyder, swiper du igennem partnerne. På en måde ligner det Tinder.

Du kan skrive til de mennesker du er interesseret i. Du skal bruge “mønter” for at bruge siden over tid, men du kan først teste alle funktioner gratis og se, om du kan lide det eller ej. Der kan også optjenes gratis mønter – se mere om dette nedenfor.

Hvis du finder nogen, du kan lide, kan du tilføje dem til din “favoritliste”. Dette sætter deres konto som bogmærke. Du kan skrive til dem, når du har lyst.

Indtil videre virker GoHookup meget enkel at bruge. Det bliver meget nemmere, når du opdager, at de også har en blog sektion, som er fyldt med nyttige tricks. Det er fantastisk til at hente tips til, hvordan man møder andre, men vigtigere, hvordan man får et vellykket hookup.

Registrering på GoHookup.com

De fleste datingsites har en langsommelig oprettelses process. Dette gælder ikke for GoHookup. Det er en leg, da de kun beder dig om kontooplysninger, et profilbillede og en kontobeskrivelse. Det er ikke obligatorisk at tilføje profilbillede, men det anbefales, da det gør det nemmere for andre medlemmer at se, om de kan lide dig eller ej.

I det øjeblik du tilmelder dig, får du en e-mail, til at bekræfte din konto. Når denne er bekræftet, er du klar og du får ekstra gratis mønter.

Brugerbase

Hvis du er på udkig efter at krydre tingene, er GoHookup.com stedet for dig. De har over en million registrerede brugere. Det bedste ved dem er, at brugerne kommer fra hele verden. Sammenlignet med andre hookup-dating-sider er dette en stor fordel, da størstedelen af deres brugere kun kommer fra bestemte lande.

Bemærk, at det er meget let at finde lokale piger i nærheden af dig med de samme seksuelle interesser og fantasier som dig.

Hvis du er er en mand på udkig efter en kvinde, skal du vide, at siden har masser af kvindelige brugere. Over halvdelen af deres brugerbase er kvinder, og de virker meget aktive på dette websted. Hvis du er en kvinde på udkig efter en fyr at gå i lagnerne med, er deres brugerbase lige så står. Selvom færre end 50% er mænd, er der stadig et stort antal muligheder.

Når du går gennem siden, vil du blive glad for at se, at deres brugere er fra forskellige aldersgrupper. Dette betyder, at du uden problemer kan møde mennesker på din alder eller ældre.

Hvor sikker er GoHookup?

Privatliv er vigtigt, når du er på udkig efter et hookup. Heldigvis har GoHookup din ryg. Folk, der ikke er registreret, kan gå gennem brugerprofiler, men dine private oplysninger vises ikke nogen steder.

Glem ikke, at GoHookup er populært, så nogen, du kender, bruger muligvis også hjemmesiden. Hertil værdsættes det, at du kan gemme din profil fra bestemte personer. De vil aldrig finde dig eller finde ud af hvad du har gang i.

Selvfølgelig tilføjer du billeder til din konto. Ligesom de mange andre datingsider på markedet giver platformene dig mulighed for at oprette private album. Kun de personer, du ønsker, kan se de billeder, du har tilføjet.

Når vi taler om privatliv, er GoHookup stedet for alle. Siden er SSL-krypteret. Dette betyder, at dine interaktioner aldrig bliver afbrudt. De er heller aldrig blevet hacket, hvilket betyder, at der ikke er nogen risici i den afdeling.

Brugerflade

Denne hjemmeside er ikke kun sjov at bruge. Den tilbyder en lækker brugerflade, som vi synes er meget jævn. Designet er også stilfuldt. Samlet set var GoHookups farveskema behageligt. Dette kan ikke sige for nogle af deres konkurrenters hjemmesider.

Selvom deres side er fantastisk, har vi en klage. De har ingen mobilapp. Størstedelen af datingsites derude har en, og vi synes, at de også burde komme med ombord.

Dette er dog ikke et stort problem. Deres hjemmeside er ikke kun let at bruge, men den er meget mobilvenlig. Du kan bruge alle de funktioner som findes på web versionen, og gemme den på din telefon som enhver anden app.

Det er en datingside som er kendt for at blive opdateret regelmæssigt. GoHookups team arbejder konstant på at forbedre platformen. Hvis du finder et problem på deres hjemmeside, er det sandsynligvis allerede ved at blive rettet.

Du kan bruge GoHookup på hele 26 forskellige sprog. Det er fantastisk at sprogene kommer fra flere kontinenter. De omfatter

 • Spansk
 • Norsk
 • Dansk
 • Tyrkisk
 • Engelsk
 • Portugisisk
 • Hindi
 • Afrikaans
 • Ungarsk
 • Fransk
 • Tysk
 • Finsk
 • Græsk

Priser på siden

Se på datingsiderne på markedet. Desværre koster andre en del og kræver langsigtede abonnementer såsom 3-6 måneders betaling. De kan også kræve, at du tilkøber andre fordele, for at få adgang til deres funktioner. Dette gælder ikke for GoHookup, da deres tjenester er helt gratis, når du prøver det første gang, da de giver dig gratis “mønter” til at teste alle funktioner.

For at bruge webstedet, skal du bruge “mønter”, som nævnt tidligere. Du har også muligheden for at tjene mønter gratis. Der er et sæt opgaver, som du kan udføre. De er enkle, og for det meste skal du bare logge ind for at indsamle dem.

Når de er indsamlet, er din “pung” fyldt op. Du sparer ikke kun penge, men opgaverne giver dig også mulighed for at deltage I en meget interaktiv oplevelse.

Det er fantastisk at få mønterne, men hvis du vil fremskynde tingene, kan du også fylde din pung ved at købe mønter. Det er også nemt at foretage betalinger. Du kan gøre det med større e-tegnebøger samt kredit- og debetkort.

Hvis du planlægger at fylde din pung, er der en række forskellige pakker at vælge imellem. De står til forskellige priser.

Betalinger

De fleste er ikke særlige glade for at betale på datingsider. Du eksponerer trods alt sensitive oplysninger på platformen. Det skal du ikke bekymre dig om på GoHookup. Datingsiden har kryptering på militært niveau, hvilket betyder, at dine betalingsoplysninger altid er sikre.

Bare så du ved det, er der også godkendte portaler til kortbetalinger. Dette sikrer at dine data ikke bliver indsamlet af tredjeparter.

Det er standardprocedure for websteder at sende kvitteringer i det øjeblik du foretager en betaling. Ingen overraskelse, GoHookup.com gør det samme.

Kundeservice

På et tidspunkt har du muligvis brug for hjælp. Heldigvis er der flere måder at kontakte GoHookups kundeservice på. Du kan gøre det via deres e-mail eller callcenter. Deres telefonrepræsentanter taler flere sprog, så det er nemt. Med hensyn til deres e-mail support, tog det en hel dag for os at få et svar. De er dog kendt for at være ret hjælpsomme.

Sletning af konto

GoHookup er en fantastisk hjemmeside. Du vil dog muligvis slette din konto på et eller andet tidspunkt, for eksempel hvis du fandt et match. Ingen grund til at bekymre sig, da dette er ret let.

Før du sletter din konto, skal du overveje blot at deaktivere den. Når din konto er deaktiveret, slettes dine oplysninger fra webstedet. Ingen vil være i stand til at finde dig, før du aktiverer den igen. Dette kan gøres ved at logge ind.

For at slette din konto skal du gå til indstillinger, profil og derefter klikke på “slet min konto”. I modsætning til GoHookups konkurrenter behøver du ikke betale et gebyr for at fjerne din konto fra siden. Det tager kun et par sekunder.

Når din konto er slettet, skal du oprette en ny, hvis du vil bruge deres tjenester igen.

Afsluttende bemærkninger

GoHookup er et førende navn indenfor hookups. Selvom de kun har eksisteret i to år, er det hurtigt blevet stedet at gå til for online hookups. Det kommer ikke som en overraskelse, da de har mange brugere. Hvordan lyder det med over en million? Det bedste ved dem er, at de er en global platform, så du er i stand til at hooke op med folk fra hele verden. Prikken over i’et er, at det er helt gratis at prøve.

Vi mener, at GoHookup overgår sine konkurrenter. Du burde overveje at bruge deres tjenester.


GoHookup
Sikker og tryg at anvende
Muligvis den bedste datingside til dato.
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå
4.0
Registrering
4.0
Ta Kontakt
4.0
Profil Kvalitet
4.0
App
4.0 Helhetlig Vurdering

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Bedste Datingsider i DK - Find Sider der faktisk virker‎
Copyright 2021 Datingflirt.dk