Match.dk Review
4.0

Match.dk Review

Match.com er for dig der tager din onlinedating seriøst.
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå

Match.com er blandt de ældste datingsider på det danske marked og det er derfor ikke underligt, at portalen har opnået så stor popularitet.

Fordeler

Tusindvis af nye danske medlemmer hver dag

For dig der ønsker en seriøs datingoplevelse

Masser af funktioner
Ulemper

Kun betalende medlemmer kan kontakte andre brugere

Langt fra alle medlemmer er aktive

Kundeservice kan være langsomme til at besvare henvendelser

Match.com er blandt de ældste datingsider på det danske marked og det er derfor ikke underligt, at portalen har opnået så stor popularitet. Her får du en alsidig datingportal der henvender sig til alle typer singler i alle aldersgrupper.

Bag om Match.com

I dag findes der et hav af forskellige datingtjenester på nettet i dag, men man kan ikke komme uden om, at Match.com er en af de absolut førende tjenester – og også blandt de ældste datingsider på det danske marked.

Match.com fungerer som en alsidig datingside der henvender sig til singler, der er på jagt efter dating i alle former. Uanset om du leder efter en hurtig flirt eller fling, et engangsknald, venskab eller måske den helt store romance, er der gode forudsætninger for, at du kan finde det hele – og alt midt i mellem – på Match.com.

Det at Match.com er en generel datingside, betyder også, at platformen passer til alle – uanset om du er gammel eller ung. Sammenlignet med nichesider, betyder det altså, at Match byder på noget for enhver smag.

Funktioner og features

Match byder på en række spændende funktioner, hvilket uden tvivl har bidraget til sidens overordnede popularitet. Især er platformen kendt for at give brugerne mulighed for at tilpasse deres profiler på personligt vis og giver dig mulighed for at tilføje et væld af forskellige billeder på din profil.

Som betalende bruger har du rig mulighed for at gøre din profil attraktiv overfor andre brugere. Du kan blandt andet tilføje op til 26 billeder af dig selv, inkludere dine hobbyer og fritidsinteresser, beskrive dine seneste ferier og rejser og endda tilføje informationer og billeder af dine kæledyr.

Dating på farten

Ønsker du at tage din datingoplevelse med dig på farten, byder Match.com på den klare bonus, at de har udviklet deres egen mobile app.

Appen fungerer generelt udmærket og byder på stort set alle de samme funktioner som deres webversion. Når det så er sagt, kan der til tider være problemer med at sende og modtage beskeder i appen og du vil muligvis opleve at du ofte mister forbindelsen. Dette kan naturligvis blive et problem hvis du er i gang med en chat mens du er på farten og trækker ned i vores overordnede score af siden.

Personlighedstesten på Match

Match.com er en af de mere seriøse datingsider på nettet, og det betyder også, at alle brugere skal udfylde en omfattende personlighedstest når de opretter sig på siden. Resultaterne af denne test ligger grundlaget hvor hvilke partnere du bliver matchet med på platformen.

At fuldføre spørgeskemaet tager cirka 20 minutter, og herefter vil du begynde at modtage forskellige matches. Langt de fleste af spørgsmålene omhandler din personlighed og dit generelle udseende. Derudover bliver du også spurgt ind til dine meninger omkring romantiske forhold, dine rygevaner og hvordan du kan lide at bruge dine aftener. Når du har besvaret alle spørgsmål, har Match.com fået et godt indtryk af hvem du er og hvilken type partner du gerne vil matches med.

Selvom at personlighedstesten kan være til god hjælp når du skal matches med en partner, kan resultaterne også være misledende og visse brugere vil måske finde det irriterende at skulle bruge op til en halv time på overhovedet at komme i gang med at chatte med andre brugere. Sider som Flirtila.com er enklere at komme i gang med og kræver blot, at du udfylder en kort profiltekst og nogle basale oplysninger om dig selv!

Kundeservice

Når det gælder så stor en datingside som Match.com, er det naturligvis fuldstændig afgørende at kundeservicen er i orden. Selvom at det at finde sig en date naturligvis er den vigtigste faktor, er det stadigvæk essentielt at sikre, at kundeservicen er i orden i tilfælde af, at man støder ind på problemer.

Her kan du heldigvis glæde dig over, at de dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage og at deres kundeservice også er tilgængelige på dansk til trods for at der er tale om en global platform. Uanset om du har spørgsmål relateret til din brug af din profil, konto eller dit abonnement, kan du hurtigt udfylde deres hjælpeformular og modtage vejledning inden for kort tid.

Pris Match.dk

Match.com er hverken blandt de billigste eller dyreste datingportaler på nettet, men ligger et sted lige i midten. Til gengæld har du mulighed for at afprøve tjenesten fuldstændig gratis i op til en måned, hvilket er en klar fordel, hvis du blot ønsker at afprøve portalen og se, om den er noget for dig.

Ønsker du at fortsætte med at anvende tjenesten, kommer det til at koste dig et par hundrede kroner om måneden hvilket er meget almindeligt for datingsider i dag.

Abonnement og betaling

Datingplatformen tilbyder dog forskellige abonnementpakker, som gør, at din tid på Match.com kan gøres en smule billigere. Hvis du for eksempel vælger at binde dig til en periode på 6 måneder ad gangen, får du bedre værdi for pengene – men der er selvfølgelig ingen garanti for, at du stadig har brug for Match om et halvt års tid og du kan derfor risikere at hænge på et abonnement som du ikke har brug for.

Ønsker du ikke at binde dig til et abonnement, kan du i stedet vælge en datingside, som er gratis eller som kun kræver betaling, når du ønsker at kontakte en anden bruger. På denne måde risikerer du ikke at bruge flere hundrede kroner på en tjeneste, hvor du måske ikke får nogle resultater.

Her er sider som Flirtila.com et godt bud. Til forskel fra Match.coms abonnementskoncept, betaler du på Flirtila.com kun når du ønsker at kontakte en anden bruger. At tilmelde dig og begå dig på sitet er altså 100% gratis og du har automatisk adgang til alle andre funktioner.

Konklusion Match.dk

Der er ingen tvivl om, at Match.com har masser at byde på som datingside uanset om du er ung eller gammel – og uanset om du er på jagt efter en uskyldig kortvarig flirt eller leder efter et langvarigt, seriøst forhold. Kort sagt, er der noget for enhver smag på Match.com.

Det er også nemt at se, at siden er en af de mere seriøse datingportaler på nettet. Dette reflekteres blandt andet i prisen – som langt fra er den billigste på markedet – og det faktum, at profilerne er yderst omfattende og dybtgående sammenlignet med andre datingsider. Hvis du derfor ønsker en datingportal der er mere ligetil og hvor du kan komme i gang med det samme, er Match.com måske ikke noget for dig.

Generelt byder siden på et fint væld af funktioner og det er nemt at kontakte andre brugere. Det faktum at du kan tilføje op til over 20 forskellige billeder af dig selv er også en klar bonus og muligheden for at tilføje både dine interesser samt angive detaljerede kriterier for hvad du søger i en partner, er med til at give andre brugere et bedre indblik i hvem du er som person.

Når det så er sagt, er der mange andre lignende datingsider på nettet og Match.com er muligvis ikke den bedste løsning for dig. Især ikke, da der er tale om en enorm global platform, hvor danskere måske er i mindretal. Her kan du i stedet overveje at vælge en mindre side som Flirtila.com, hvor brugerbasen rigtig nok er noget mindre, men nye danskere strømmer stadigvæk til for hver dag der går.


Match.dk
Masser af funktioner
Tusindvis af nye danske medlemmer hver dag
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå
5.0
Registrering
4.0
Ta Kontakt
4.0
Profil Kvalitet
3.0
App
4.0 Helhetlig Vurdering
Bedste Datingsider i DK - Find Sider der faktisk virker‎
Copyright 2021 Datingflirt.dk