SixFridays.com
5.0

SixFridays.com

Flirt løs på SixFridays.com – fuldstændig gratis.
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå

Denne side er skabt til dem der ønsker et langvarigt forhold – så læs mere om hvordan det fungerer! Besøk og Bli Med Nå & Flirt løs på SixFridays.

Fordeler

Fantastisk for dig der ønsker at tage din online dating med på farten

Masser af danske profiler med en brugerbase der stadig vokser sig større hver dag
Ulemper

Ingen i øjeblikket

Er Kærligheden Lige Rundt Om Hjørnet Med SixFridays.com?


Lad os indse det. De fleste dating sider er designet til sex uden forpligtelser. Det betyder at hvis du leder efter et meningsfuldt forhold kan det føles som om du spilder din tid. Men takket være SixFridays.com er det ikke længere tilfældet! Denne side er skabt til dem der ønsker et langvarigt forhold – så læs mere om hvordan det fungerer!


Hvad Har SixFridays.com Klar Til Dig?

Som nævnt fokuserer SixFridays.com på kærligheden. Og det er noget som siden tager ret alvorligt som du kan se på den proces du skal igennem når du opretter din profil. Og ikke kun det, men hjemmesiden reklamerer sig selv som værende et sted hvor man kan finde et meningsfuldt forhold.

Dette får SixFridays.com til at være en stjerne klar kontrast til sider som Fuck Boy. Der bliver du jagtet af folk der leder efter en enkelt nats sjov der ikke fører til noget seriøst. På SixFridays.com bliver du dog matchet med folk der har samme intentioner som dig. Derfor behøver vi vel ikke engang at nævne at denne side gør det lettere for dig at finde en partner med samme formål.

Hvem Kan Du Finde På SixFridays.com?

Det er det gode ved SixFridays.com, siden er til alle og enhver som leder efter en datingside for kærlighed. Først og fremmest er siden yderst inkluderende, hvilket betyder at alle typer folk er velkomne, uanset deres seksuelle orientering eller kønsoverbevsining. På denne måde passer siden til det især den yngre generation leder efter.

Denne mængde inklusivitet betyder også at du kan finde folk med samme blik på verden som dig. Mangfoldigheden kan også gøre din oplevelse på hjemmesiden mere interessant. Du kommer til at møde folk der har haft alle muligt erfaringer, hvilket lader dig åbne dine øjne for en ny horisont.

Er SixFridays.com Tilgængelig I Dit Område?

Noget andet der kan være irriterende med forskellige sider, er at de ofte ikke er tilgængelig for dig medmindre du bor i en storby. Det er ikke tilfældet med SixFridays.com. Siden kan anvendes af brugere lande i Europa, Nord- og Sydamerika, Asien og flere områder.

Og som siden vokser i popularitet er der hele tiden flere og flere mennesker der tilmelder sig. Det betyder at uanset hvor du lever vil du være i stand til at finde personer tæt nok på dig så i kan mødes.

Tilmelding – Er Det Gratis?

Hvis du aldrig har prøvet en dating side der koster penge at bruge kan du måske godt tvivle. Du ved trods alt ikke hvad du roder dig ud i – hvordan ved du overhovedet om siden passer dig?

Det er med god grund du er bekymret. Sider såsom Victoria Milan lover at give dig et indblik i siden før du betaler, men sådan fungerer det faktisk ikke i virkeligheden. I stedet viser de dig en masse slørede billeder og giver ikke rigtig adgang til siden før du betaler.

Hos SixFridays.com er der ingen ugler i mosen. Siden lader alle melde sig til gratis, og man kan endda udfylde en komplet profil uden at skulle betale en krone. Derefter kan du se de andre profiler og alt det andet siden har at byde på – helt gratis.

Det er kun hvis du vil bruge alle funktionerne på siden, såsom at sende beskeder til de andre medlemmer, at du skal betale noget.

Sådan Udfylder Du Din Profil

Der er ingen grund til at bruge simple profiler. Ja, de er lette at udfylde, men udover det er der ingen årsag til ikke at fylde sin profil godt ud med information. Hvis ikke man gør det ordentligt kan andre profiler ikke se om din profil er et godt match.

Derfor vil du blot spilde din tid hvis du skriver til profiler, eller matcher med profiler kun baseret på udseendet.Som du kan forestille dig er det ikke en god måde at finde en kæreste på, uanset hvordan man vender eller drejer det.

På grund af dette foreslår SixFridays.com deres brugere til at gøre en indsats med deres profiler. Du bliver bedt om at udfylde mere end blot din alder, køn og placering. I stedet bliver du også spurgt om at udfylde information såsom interesser og hobbyer. Du vil også få muligheden for at fortælle andre om dig selv.

Bare rolig, for det kræves ikke at du deler personlig information du ikke ønsker at dele. Faktisk anbefaler SixFridays.com at du passer på med den information du deler. Målet er blot at give andre profiler en idé om hvem du er og hvad du kan lide så man kan vurdere om i passer godt sammen.

Sådan Navigerer Du I Layoutet På SixFridays.com

Det sidste du ønsker er en kompliceret side når du prøver at finde kærligheden. Heldigvis er siden yderst vel organiseret. Når du er på din profil kan du let tilgå andre dele af siden med et simpelt klik med musen.

Dette vil være en forfriskende ting hvis du er vant til at bruge kaotiske sider som AdultFriendFinder. På SixFridays.com er siden designet til at være professionel og venlig – noget du ikke har problemer med at dele eller vise til venner og familie.

Sådan Finder Du Et Match

Nu er du klar til at finde andre singler du kan matche med. Men hvordan gør du det? Der er faktisk et par forskellige måder du kan gøre det. Hvis du ved hvilken type person du leder efter kan du bruge søge funktionen på siden. Så kan du sortere profilerne baseret på alder, placering m.v. Du kan samtidig også snævre resultaterne ind baseret på deres interesser.

Hvis ikke du har en konkret idé, kan du bruge funktionen der lader dig swipe mellem forskellige profiler let og hurtigt. På denne måde kan du give et like til de profiler der fanger dit øje, og ignorere dem der ikke er et godt match til dig.

Når du har oprettet en liste med potentielle matches kan du skrive til dem. Du kan vælge fra en liste af standard beskeder, eller du kan skrive din egen unikke. Vil du bare se hvordan folk reagerer? Så prøv at sende en emote for at se om de er interesseret.

Gebyr og Betaling

Efter den gratis prøveperiode undrer du dig måske over hvilke typer gebyrer du skal betale. Nogle af denne slags dating sider kan jo være ret dyre. Det gode ved SixFridays.com er at du kan vælge lige præcis hvor meget du vil investere i dit dating liv.

I modsætning til sider såsom Ashley Madison der har en forvirrende og udnyttende betalingsstruktur, beder SixFridays.com blot om at købe og betale med coins. Disse coins bliver primært brugt på at skrive med andre brugere. Du bliver heller ikke opkrævet gebyrer når du ikke bruger siden.

Denne metode er faktisk ret effektiv af flere årsager. Først og fremmest føler du ikke du spilder penge på dates der ikke bliver til noget. Fordi du ikke investerer et fast beløb om måneden. Og siden du ikke spilder dine penge kan du også tage dig bedre tid og være tålmodig.

Derfor gør det ikke så meget hvis det tager noget tid for at finde den rette person til dig. Ved at gøre det på denne måde vil du faktisk få flere muligheder for at møde den rigtige, især i det lange løb.

Privatliv og Sikkerhed

Det kan føles skræmmende at betale online, især på datingsider. Der er dog ingen grund til at være bange når man foretager betalinger på SixFridays.com. Hjemmesiden har sikre servere og det er firmaets politik ikke at gemme private oplysninger om kunderne.

Udover dette skal alle personer igennem en verificerings proces når de tilmelder sig på siden. Dette er for at bevise de er rigtige mennesker og ikke falske profiler. Dette kan også hjælpe med at minimere risikoen for at blive snydt.

Derfor er der større chance for at du rent faktisk møder den person du har aftalt at mødes med, når i planlægger en date i virkeligheden!

Den Endelige Konklusion

Hvis du leder efter storslået romantik vil du få svært ved at finde en bedre side end SixFridays.com. I modsætning til så mange dating sider før er denne side faktisk dedikeret til at finde en langvarig partner og ægte kærlighed.

Selvfølgelig er der masser af andre funktioner som siden også har kørende for sig. Dette inkluderer hvor åben siden er til alle typer mennesker, hvilket  gør siden mere interessant end mange andre. Man kan også møde folk fra hele verden.

Det som virkelig adskiller SixFridays.com fra resten er det faktum at siden er forpligtet til at hjælpe folk med at finde en god partner. Du kan se det på måden siden er bygget, og måden hvorpå folk udfylder deres profiler. Derfor er dine chancer for at møde en fantastisk person ret gode med denne side – du burde prøve den.


SixFridays
Fuldstændig gratis.
Flirt løs på SixFridays
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå
5.0
Registrering
5.0
Ta Kontakt
5.0
Profil Kvalitet
5.0
App
5.0 Helhetlig Vurdering
Bedste Datingsider i DK - Find Sider der faktisk virker‎
Copyright 2021 Datingflirt.dk