Sådan fungerer Spotgee.com
5.0

Sådan fungerer Spotgee.com

Hvordan Spotgee.com Kan Forbedre Dit Dating Liv
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå

Spotgee.com kan høres ut som en datingside for dem som søker en affære eller utroskap. Vi fikk ikke inntrykk av at det er formålet med siden i det hele tatt.

Fordeler

Rig mulighed for at matche med brugere overalt i landet

Flot udarbejdet side med masser af funktioner
Ulemper

Det kan tage lidt tid at optjene mønter

Hvordan Spotgee.com Kan Forbedre Dit Dating Liv

Virker de samme gamme dating sider ikke lige så godt for dig som de plejede? Måske kan Spotgee.com være lige det du mangler. Hvis du er skeptisk vil du gerne have beviser for siden faktisk er god. Så læs denne anmeldelse og overvej funktionerne på siden. Så vil du være i stand til at vurdere om siden passer dig eller ej.

Hvad Kan Du Forvente Fra Spotgee.com?

Det første du skal vide om denne hjemmeside er at den handler om engangsknald, og andre forhold uden forpligtelser. Naturligvis kan der være tilfælde hvor et seriøst forhold udvikler sig mellem folk, men formålet bag Spotgee.com handler om hurtige og sjove forhold.

Dog har siden en unik tilgang til denne type forhold. Så hvis du leder efter noget der ikke er gammeldags og afprøvet før, kan denne side være noget for dig. For det første byder siden velkommen til folk uanset hvem de er. Derfor kan du forvente at møde spændende folk hos Spotgee.com

Samtidig er siden åben for både singler og par. Derfor betyder det ikke noget om hvordan du gerne vil krydre din tilværelse, der er mulighed for det hele.

Hvor Er Spotgee.com Tilgængelig?

Spotgee.com har hurtigt gjort sit indtog som en dating side til voksne. En af årsagerne er at siden er tilgængelig i mange forskellige lande over hele verden. Det betyder nemlig ikke noget om du befinder dig i Europa, Asien eller Nord- eller Sydamerika. Siden lader dig forbinde til folk overalt.

Den anden fordel ved siden er selvfølgelig at man som rejsende får gode muligheder for at møde folk. Hvis du rejser meget med arbejdet men også gerne vil være aktiv om aftenen kan hjemmesiden sikre at du møder mennesker og partnere uanset hvor du befinder dig.

Er Der En Gratis Prøveperiode?

Det er kun normalt at man gerne vil teste Spotgee.com før man betaler noget. Derfor undrer du dig måske over om der findes en gratis prøveperiode. Det som er rigtig godt ved hjemmesiden er at denne gratis prøveperiode sikrer at du får et godt indblik i hvad siden handler om.

Når du har tilmeldt dig den gratis prøveperiode kan du udfylde din profil med alle detaljerne. Du vil også få mulighed for at tjekke andres profiler, så du kan få et overblik over hvilken type mennesker der findes på siden så du ved hvad du kan forvente hvis du betaler for et medlemskab.

Det eneste der koster noget på hjemmesiden er at sende beskeder. Du kan modtage beskeder helt gratis. Denne metode står i skarp kontrast til eksempelvis Victoria Milan. Deres gratis prøveperiode er noget af en rodebutik.

Til at starte med har de sløret alle profil billederne! Du kan heller ikke finde mange detaljer på profilerne. Det resulterer i at du ikke får særlig meget ud af en gratis prøveperiode hos Victoria Milan, hverken om siden selv, eller deres medlemmer.                                                                           

Tilmelding og Oprettelse af en Profil

Hvis du ikke er interesseret i en masse bøvl og besvær når du melder dig til en dating side, så vil du blive glædeligt overrasket over hvordan Spotgee.com håndterer tingene. Du kan registrere dig som bruger på forsiden, og så skal du blot udfylde detaljer såsom dit køn, brugernavn, kodeord, alder, placering og hvilken type profil du gerne vil date.

Siden kræver at du bekræfter din email adresse, men kræver ikke yderligere personlige detaljer omkring dig. Dette er en positiv ting da den sikrer at alle brugere på siden bekræfter deres email. Dette gør at du kan være sikker på folk har oprettet rigtige profiler.

Efter det bliver du i stand til at oprette din profil. Som nævnt kan du gøre dette gratis også. Det er bare et spørgsmål om at uploade nogle billeder af dig selv for at skabe interesse. Derefter kan du tilføje nogle simple detaljer om dig selv, og nævne et par interesserer du har.

Siden bruger denne information til søgefunktionen. På denne måde gøres det lettere for folk med lignende interesser og personlige træk at finde dig og omvendt. Det gør at du kan finde en partner så meget hurtigere.

Sådan Navigerer Du Spotgee.com

Som du kan forestille dig er et godt og rent website design vigtigt for en dating side. Først og fremmest får det dig til at stole på siden. Det gør den også meget lettere at anvende.

Heldigvis er Spotgee.com meget let at navigere. Sidens design er moderne, men simpelt nok til enhver at kunne benytte, selv hvis du er ny indenfor dating sider. Dette står i stærk kontrast til sider såsom AdultFriendFinder som har et meget barnligt design samt upassende indhold selv på forsiden.

Spotgee.com fungerer en smule som en helt normal dating side, selvom den er designet til korte forhold. Derfor føles siden behagelig og nem at anvende og navigere.

Søgefunktionen på Spotgee.com er ret god. Du kan søge efter profiler der passer aldersgruppen, det køn du leder efter, alder og placering for eksempel. Det er endda muligt at finde folk baseret på deres interesser!

Hvis ikke du er sikker på hvad du leder efter kan du bruge en funktion til at vise tilfældige profiler. Så kan du vælge om du kan lide dem eller ej, alt afhængigt af hvad du syntes.

Når du har fundet en profil du tror er være et godt match kan du sende dem en besked. Det som er godt ved Spotgee.com er at du kan krydre samtalerne med unikke ikoner. Hvis du har en fræk samtale med en muligt date kan du sende dem et frækt ikon for at vise du er interesseret i at tage det næste skridt. Det er også en god måde at indarbejde lidt sjov i en samtale.

Brugerbasen

Brugerbasen på Spotgee.com vokser dagligt så der er kommer hele tiden nye profiler til på siden. For eksempel tilmelder over 300 personer sig dagligt siden. Derfor kan du med fordel tjekke siden jævnligt for at se om der er kommet en ny person på siden du kunne være interesseret i.

Og i forhold til mange andre dating sider er der lidt bedre balance mellem mænd og kvinder på siden. Det medfører at mænd har mindre konkurrence og derved lettere ved at finde en partner. Det betyder også at kvinder ikke bliver bombarderet med kommentarer og beskeder som kan være irriterende at sortere igennem.

På den måde bliver alle glade.

Siden hjemmesiden ikke skjuler at formålet er engangsknald eller korte forhold så er det ikke besværligt at finde folk der er ude efter det samme som dig. Du behøver ikke skjule dit formål med meningsløse samtaler – dog kan lidt flirting gøre underværker.       

Fungerer Siden Med Abonnement?

Er du træt af at betale dyre abonnementer? Det kan vi godt forstå! Tag Fuck Book for eksempel. Det er en dyr tjeneste der kræver at du betaler et månedligt gebyr, uanset hvor meget du bruger siden. Dette kan føles som en flad lussing da Fuck Book er kendt for at have mange falske profiler – så du får ikke engang hvad du betaler for!

Spotgee.com kræver ikke månedlige abonnementer. Her betaler du kun baseret på hvad du bruger af funktioner på siden. Kort sagt koster det kun når du sender beskeder til andre medlemmer på siden. De fleste andre funktioner er helt gratis. Så du kan altså bruge lige så lang tid på siden du vil, eller tage lange pauser uden at bekymre dig.

Det bedste af det hele er at du ikke skal oprette et abonnement med månedlige gebyrer. Det betyder at det kun koster noget når du er aktiv, hvilket er et mere retfærdigt system for alle involverede.

Privatliv og Sikkerhed

Når du arrangerer dates med fremmede er privatlivet ret vigtigt. Og Spotgee.com er også leverings dygtig på dette område. Når du først har oprettet din profil kan du vælge at sløre dine billeder. Du vil derefter kunne vælge hvilke medlemmer der kan se dem. På den måde kan du styre hvilke mennesker der ved at du har en profil på siden.

Du vil også blive glad for at lære at de andre medlemmer ikke har adgang til personlige detaljer. De kan kun læse de ting om dig som du har valgt at dele. Intet andet.

Dine kontoudtog til tjenesten er også private, og firmaet som trækker pengene fra kontoen bruger et falsk navn for ikke at gøre dig flov over for din bankrådgiver eller partner. Det betyder at du kan købe adgang til funktionerne uden at andre ved hvad du har brugt pengene på.

Den Endelige Konklusion

Hvis du leder efter den bedste side til engangsknald på markedet, så bør du prøve Spotgee.com med det samme. Siden har alt hvad du har brug for til at finde korte forhold, og meget mere. Den tilbyder mange muligheder og har masser af spændende mennesker som leder efter det samme som dig.

Og du vil samtidig kunne sove roligt om natten når du ved at dine private detaljer og aktivitet er godt beskyttet. Dette kan give dig mod på at prøve noget nyt med nogle af de mange folk som har de samme fantasier og ønsker som dig.


Spotgee
Den handler om engangsknald
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå
5.0
Registrering
5.0
Ta Kontakt
5.0
Profil Kvalitet
5.0
App
5.0 Helhetlig Vurdering
Bedste Datingsider i DK - Find Sider der faktisk virker‎
Copyright 2021 Datingflirt.dk