Sådan fungerer Swipe-Affair
5.0

Sådan fungerer Swipe-Affair

Muligvis den bedste datingside til dato.
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå

Swipe-Affair.com kan høres ut som en datingside for dem som søker en affære eller utroskap. Vi fikk ikke inntrykk av at det er formålet med siden i det hele tatt.

Fordeler

Rig mulighed for at matche med brugere overalt i landet

Flot udarbejdet side med masser af funktioner

Sikker og tryg at anvende

God og omfattende søgefunktion
Ulemper

Det kan tage lidt tid at optjene mønter

Swipe-Affair er en af de nyrere datingsider på nettet, men der er ingen tvivl om, at platformen er kommet for at blive – også på det danske marked. Her får du en veludarbejdet datingside med en masse gratis funktioner og rig mulighed for at matche med kvinder overalt i landet.

Bag om Swipe-Affair

Det er ikke nogen hemmelighed, at hverdagens rutiner hurtigt kan blive direkte kedelige. Måske går du derfor og overvejer at opsøge lidt spænding i form af en uskyldig affære, og med Swipe-Affair er det nemmere end nogensinde at realisere dine fantasier.

Selvom at den populære datingside er forholdsvis ny på markedet med lancering tilbage i 2018, er det ikke underligt at så mange danskere allerede har taget platformen til sig. Sammenlignet med andre lignende datingsites på nettet, byder Swipe-Affair nemlig på et væld af fordele, hvor konkurrenterne ikke kan være med.

Sådan fungerer Swipe-Affair

Du kan glæde dig over, at det er pærenemt at komme i gang på Swipe-Affair – også selvom at du måske ikke har den store erfaring på datingsider.

Selve platformen er super nem at anvende, og siden præsenterer dig med potentielle kandidater. Som navnet også rigtig nok indikerer, swiper du enten til højre eller venstre på de forskellige profiler. Hvis du allerede har prøvet apps som Tinder eller Bumble, vil du opleve, at konceptet er stort set det samme.
Når du har fundet en profil som du synes om, kan du med fordel tilføje dem til dine favoritter. Dette sikrer, at du altid kan finde brugeren på et andet tidspunkt – og du kan til enhver tid kontakte dem.

Nem og sikker tilmelding

Det er ikke nogen hemmelighed, at rigtig mange datingsider i Danmark byder på bøvlede og omfattende tilmeldingsprocesser. Det er heldigvis ikke tilfældet på Swipe-Affair, og faktisk kan du komme i gang med din søgen på kun ganske få minutter.
Når du tilmelder dig Swipe-Affair kan du glæde dig over, at de kun beder dig om at udfylde et par få, basale informationer om dig selv samt udfylde en profiltekst. Derudover skal du også inkludere et billede af dig selv på din profil.

Så snart at du har tilmeldt siden, modtager du en bekræftelse via e-mail. Husk på, at Swipe Affair muligvis sender dig e-mails fra tid til anden med tips og tricks relateret til din dating. Sørg derfor for at bruge en anonym e-mail, hvis du ikke ønsker, at din partner skal finde ud af, hvad du har gang i!

Kæmpe brugerbase

Det siger sig selv, at du ikke får mange resultater hvis du vælger en datingside uden nogen særlig brugerbase. Her kan du derfor glæde dig over, at Swipe-Affair allerede har taget Danmark med storm – og der strømmer stadig flere og flere brugere til hver dag.

Swipe-Affair er en af de få datingsider, hvor størstedelen af brugerne faktisk er kvinder – og hvis du derfor er en mand der er på jagt efter noget feminint selskab, er dette en kæmpe fordel, da langt de fleste datingsider i dag domineres af mænd.

Når det så er sagt, er der ligeledes rig mulighed for dig som kvinde at finde et potentielt match. Når du navigerer dig rundt på siden, vil du også hurtigt opdage, at der findes brugere i alle aldersgrupper. Dette giver dig gode forudsætninger for at finde masser af relevante matches baseret på dine ønsker!

Privatliv og sikkerhed

Dit privatliv spiller selvfølgelig en afgørende faktor når du leder efter en affære på nettet. Det har Swipe-Affair selvfølgelig også tænkt på under udarbejdelsen af sitet. Det betyder eksempelvis, at det udelukkende er registrerede brugere der kan se din profil.
Husk også på, at Swipe-Affair stadig bliver mere og mere populær blandt danske brugere. Derfor er der stor sandsynlighed for, at du allerede kender flere, der bruger siden. Her kan du med fordel drage glæde af den smarte skjule-funktion, der giver dig mulighed for at skjule din profil fra specifikke brugere.Sidst men ikke mindst behøver du heller ikke at skulle tænke på at skulle dele dine billeder med alle og enhver. Swipe-Affair lader dig nemlig oprette dine egne, personlige fotoalbum – og det er udelukkende brugere med tilladelse til at gennemgå dine billeder der har mulighed for dette.

Brugervenlighed

Det skal være nemt og ligetil at navigere sig rundt på en datingside, og det er i den grad lykkedes for Swipe-Affair. Platformen byder på et minimalistisk og stilrent design i behagelige og neutrale farvetoner. Dette sikrer, at du altid får en nem og ukompliceret oplevelse.

I skrivende stund har Swipe-Affair ingen mobil app, hvilket er en mindre ulempe for dig, der ønsker at tage din søgning med på farten. Det er dog ikke noget større problem, da siden kan tilgås i din webbrowser på din mobile enhed, og mon ikke der snart kommer en mobil app i den nærmeste fremtid? Det håber vi.

Datingsiden bliver jævnligt opdateret, og Swipe-Affairs dygtige team arbejder konstant på at forbedre platformen, så du får så problemfri en oplevelse som muligt. Hvis du dog støder på problemer, kan du dog til enhver tid kontakte kundeservice for hjælp og vejledning.

Pris

Langt de fleste datingsider på nettet i dag kræver betaling hvis du ønsker fuld adgang til alle funktioner – og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Derfor kommer det som en glædelig overraskelse at Swipe-Affair er fuldstændig gratis. For at få fuld adgang til sidens funktioner, skal du anvende de såkaldte mønter – men du behøver ikke at købe dem. I stedet skal du gennemføre nogle forskellige daglige opgaver, men størstedelen af tiden skal du blot logge ind for at gøre krav på dine mønter.

Det er nemt og problemfrit at gøre krav på dine mønter, men hvis du synes at det går for langsomt har du også mulighed for at købe dem. Det er nemt at foretage betalinger og du kan bruge både kredit og debet-kort samt langt de fleste af de førende e-wallets.

Kundeservice

Uanset om du støder på problemer eller om du blot har brug for vejledning, kan du glæde dig over, at Swipe Affairs kundeservice altid står klar til at hjælpe dig. Du kan både kontakte dem via e-mail eller ringe til dem.

Deres dygtige kundeservice står til rådighed på flere forskellige sprog, og kan under alle omstændigheder som minimum kommunikere på engelsk. Vælger du at kontakte dem via e-mail, kan der gå et par dage før at du får svar.

Konklusion

Der er ingen tvivl om, at Swipe-Affair bør være blandt et af dine første valg, hvis du er på jagt efter en affære og leder efter en datingside til dette formål. Til trods for at siden kun har eksisteret i små to år, har de allerede opnået stor popularitet på både det danske og udenlandske marked.

Og det er netop det, der er så attraktivt ved Swipe Affair – her er tale om en global platform, hvilket giver dig gode forudsætninger for at møde brugere fra overalt i verden. Hvis du dog kun ønsker at søge blandt brugere i Danmark, er der naturligvis også mulighed for dette.

Alt i alt kan vi kun konkluderende, at Swipe-Affair virkelig formår at give konkurrenterne kamp til stregen. Så hvorfor ikke selv give dig i kast med datingsiden for at se, hvad du synes?


Swipe-Affair
Sikker og tryg at anvende
Muligvis den bedste datingside til dato.
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå
5.0
Registrering
5.0
Ta Kontakt
5.0
Profil Kvalitet
5.0
App
5.0 Helhetlig Vurdering
Bedste Datingsider i DK - Find Sider der faktisk virker‎
Copyright 2021 Datingflirt.dk