Flirtila Review
4.0

Flirtila Review

Flirt løs på Flirtila – fuldstændig gratis.
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå

Brows gennem hundredvis af profiler fra overalt i Danmark og find dit perfekte match baseret på dine skræddersyede kriterier.

Fordeler

100% sikker og tryg at anvende

Fuldstændig gratis tilmelding. Ingen kreditkort påkrævet

Fantastisk for dig der ønsker at tage din online dating med på farten

Masser af danske profiler med en brugerbase der stadig vokser sig større hver dag
Ulemper

Ingen i øjeblikket

Som navnet indikerer, er Flirtila en sjov og brugervenlig platform for dig der ønsker at flirte og måske finde den helt store kærlighed. Brows gennem hundredvis af profiler fra overalt i Danmark og find dit perfekte match baseret på dine skræddersyede kriterier.

Kort om Flirtila

Selvom at Flirtila.com er en relativ ny datingplatform på det danske marked, har siden på forholdsvis kort tid allerede opnået stor popularitet. Her har du ikke kun mulighed for at matche og kommunikere med andre danskere, men med brugere fra overalt i Europa.

Det faktum at Flirtila giver dig mulighed for at kommunikere med andre profiler på tværs af landegrænser, gør siden perfekt til dig der ofte er ude at rejse og ønsker at have det sjovt og mødes med de lokale.

Ligeledes kan du naturligvis også anvende siden til at finde venner i Danmark, nye bekendtskaber eller måske den næste store flirt eller kærlighed.

Tilmeld dig Flirtila i dag

Lyder Flirtila som noget for dig, er det heldigvis ikke svært at komme i gang. Faktisk tager det ikke mere end et par få minutter at oprette din profil. Derudover er det fuldstændig gratis at tilmelde dig og du behøver ikke noget kreditkort ved hånden.

Det første du skal gøre er at vælge dit eget personlige brugernavn. Herefter bliver du bedt om at uploade et profilbillede og angive et par personlige oplysninger omkring dig selv. Her skal du blandt andet oplyse dit køn, vægt, øjenfarve, højde, kropstype og andre relevante faktorer som religion, rygevaner, uddannelse m.m.

Jo mere du gør ud af din profil, jo større chancer er der for at du matcher med andre personer, som du reelt er interesseret i. Derfor bør du altid udfylde de relevante profilfelter nøje. Vi anbefaler også at du med jævnligt mellemrum opdaterer din profil med enten ny tekst eller nye billeder for at få andre brugers opmærksomhed – og gratis mønter!

Så snart at du har oprettet din profil og bekræftet din konto, er du klar til at komme i gang på Flirtila. Lad eventyret begynde!

Platformens funktioner

Flirtila er smart udarbejdet i den forstand, at sidens interface består af en søgefunktion der lader dig søge efter personer som du er interesseret i baseret på dine kriterier. Her kan du for eksempel søge efter brugere der er tættest på dig eller søge efter deres alder eller køn.
Vælger du at anvende den avancerede søgefunktion, kan du se brugere der er online lige nu, senest oprettede brugere samt brugere med et profilbillede. Du kan også vælge at søge efter brugere, der har inkluderet de samme interesser som dig.

Udover den omfattende søgefunktion, byder Flirtila også på en interessant feature kaldet ”Speed Date”. Speed Date-funktionen opmuntrer dig til at tage kontakt til helt tilfældige personer når du browser dig igennem sidens brugere.

Med Speed Date får du mulighed for at swipe dig igennem forskellige profiler, hvorefter du enten kan vælge at synes godt om deres profil eller springe over. Hvis du vælger at synes godt om den enkelte bruger, sendes en notifikation med det samme til brugeren og hvis I begge synes godt om hinanden, kan I påbegynde en chat.

Masser af ekstra funktioner

Udover de mest basale funktioner som stort set alle datingsider tilbyder, byder Flirtila også på et væld af ekstra funktioner som gør din online datingoplevelse endnu sjovere.

For eksempel lader platformen dig promovere din profil i en begrænset tidsperiode, således at din profil bliver fremhævet for andre brugere, hvilket som regel fører til flere beskeder. Denne funktion er aktiv i 24 timer, og kan aktiveres under dit brugerpanel.

Derudover er Flirtila også perfekt til dig, som ønsker at tage din datingoplevelse med dig uanset hvor du befinder dig. Flirtila er nemlig udviklet til at fungere upåklageligt på både mobile enheder og tablets, og her har du mulighed for både at opdatere din profil, browse billeder og profiler, tilføje brugere til din favoritliste og naturligvis sende og modtage beskeder.

Betaling

På Flirtila binder du dig ikke til et månedligt abonnement, og det er altid 100% gratis at tilmelde dig som bruger. I stedet skal du bruge de såkaldte mønter til at sende beskeder og billeder til andre medlemmer. Når du køber mønter, forbedrer du samtidig din overordnede profilstatus.

Flirtila giver dig et par enkelte mønter gratis når du har tilmeldt dig siden, hvilket giver dig mulighed for at komme godt i gang og afprøve platformen. Når du løber tør, kan du til enhver tid købe yderligere mønter på siden under dit brugerpanel. Dine mønter udløber automatisk 90 dage efter sin sidste udlogningsdato.

Når du ønsker at købe mønter, vil du finde ud af, at Flirtila tilbyder fire forskellige pakkeløsninger: basis, standard, premium eller den ultimative pakke. Jo større en pakkeløsning du køber, jo bedre værdi får du for dine penge.

Det koster dig 40 mønter at sende en besked eller et billede til andre brugere. I dit brugerpanel kan du til enhver tid se hvor mange mønter du har tilbage – og her får du samtidig tips til, hvordan du gratis optjener flere!

Betalingsmetoder

Ønsker du at investere i mønter, gør Flirtila det let for dig at betale med din foretrukne betalingsmetode.

Betalingsløsningerne varierer fra land til land, men befinder du dig i Danmark kan du både foretage bankoverførsler samt betale med ethvert større betalingskort.

Naturligvis tager Flirtila dit privatliv alvorligt og hvis du derfor foretager betalinger på siden, vil disse blive vist som ”Number65 Ltd” på din kontoudskrift.

Privatliv og sikkerhed

Alle oplysninger som du angiver på Flirtila, bevares 100% fortroligt og videregives aldrig til eventuelle tredjepart.

Du kan til enhver tid vælge at være anonym, og der er intet krav om, at du angiver dit rigtige navn når du kommunikerer med andre brugere. Dog er det nødvendigt at tilføje et profilbillede for at anvende platformen.

Ønsker du at opnå så stor succes på platformen som muligt, anbefales det, at du udfylder din profil korrekt. Langt de fleste profilfelter er dog ikke obligatoriske og du kan til enhver tid vælge at springe disse over, hvis du ikke ønsker at udfylde dem.

Konklusion

Til trods for at der findes et stort væld af datingsider i Danmark i dag, er det langt fra alle der tilbyder gratis tilmelding. Flirtila har også den klare fordel, at du ikke binder dig til et fast månedligt abonnement som du måske risikerer ikke at anvende. I stedet kan du blot købe mønter til at kontakte andre brugere – på dine vilkår.

Der er ingen tvivl om at Flirtila er kommet for at blive, og selvom at siden stadig ikke er blandt de største navne når vi snakker danske datingsider, strømmer der hver dag stadig nye brugere til – og med god grund.

Med det enkle og brugervenlige design kombineret med et væld af forskellige funktioner, får du her en datingplatform med masser af byde på. Så hvorfor ikke prøve lykken på Flirtila allerede i dag – helt gratis?


Flirtila
Fuldstændig gratis.
Flirt løs på Flirtila
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå
4.0
Registrering
4.0
Ta Kontakt
4.0
Profil Kvalitet
4.0
App
4.0 Helhetlig Vurdering
Bedste Datingsider i DK - Find Sider der faktisk virker‎
Copyright 2021 Datingflirt.dk