Victoria Milan Review
4.3

Victoria Milan Review

Platformen for dig der ønsker en affære.
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå

Victoria Milan skiller sig ud fra mængden når det gælder datingsider. Platformen henvender sig nemlig til dig der er gift eller i et fast forhold, som ønsker en affære. Siden byder på et væld af funktioner og vægter dit privatliv højt.

Fordeler

Gratis tilmelding

Mulighed for at forblive anonym

Stor brugerbase der gør det nemt at finde et potentielt match
Ulemper

Forholdsvis dyr tjeneste sammenlignet med andre platforme

Du binder dig til et månedligt abonnement

Den mobile app mangler mange funktioner

Victoria Milan skiller sig ud fra mængden når det gælder datingsider. Platformen henvender sig nemlig til dig der er gift eller i et fast forhold, som ønsker en affære. Siden byder på et væld af funktioner og vægter dit privatliv højt.

[saswp-reviews-collection id=”your collection id”]

Bag om Victoria Milan

Victoria Milan er en forholdsvis stor datingside, der har eksisteret i en årrække – også herhjemme i Danmark.

Platformen skiller sig ud i den forstand at den fokuserer på affærer og utroskab. Er du derfor gift eller i et fast forhold og ønsker en diskret affære eller et engangsknald, er Victoria Milan siden for dig.

Til trods for at siden har masser at byde på, er der stadig enkelte problematikker. Eksempelvis skal du være opmærksom på, at det udelukkende er kvindelige brugere der har mulighed for at tilmelde sig gratis på siden. Mænd skal derimod betale, hvilket er en klar ulempe. Er du mand og ønsker at drage fordel af en gratis datingside hvor du kun betaler for at kontakte andre brugere, er sider som Swipe-Affair.com en bedre løsning.

Vender vi tilbage til Victoria Milan, er det dog ikke kun negativt. Eksempelvis kan det være en fordel at du kan være så anonym, som du ønsker – selvom at det også kan reducere chancen for, at du finder et match. Derudover er sikkerheden generelt af høj kvalitet.

Victoria Milan vs. andre datingsider

Når det gælder datingsider der fokuserer på utroskab og affærer, er der ingen tvivl om at Victoria Milan er forholdsvis anerkendt – og her mener vi både på godt og ondt.

Som helhed fungerer platformen ganske udmærket til det formål siden er udarbejdet til og platformen har da også formået at opnå en ganske imponerende brugerbase. Når det så er sagt, er den ikke længere nødvendigvis den bedste datingportal til dig der ønsker at have en affære.

En klar ulempe ved Victoria Milan er eksempelvis at mænd skal betale for at tilmelde sig hvorimod kvinder kan gratis oprette en profil. Victoria Milan har indført denne politik for at reducere mængden af mænd på siden således at kønsfordelingen bliver mere lige, og selvom at dette i princippet giver ganske god mening, mener vi stadig, at det er diskriminerende.

I dag findes der dog også et væld af datingsider med fokus på affærer som ikke kræver at du binder dig til et fast månedligt abonnement – og som ikke diskriminerer blandt kønnene. Siden Swipe-Affair.com tilbyder et lignende koncept, men i stedet for at du partout skal abonnere på siden, kræver de i stedet at du investerer i mønter som bruges til at kontakte andre brugere.

Gratis brug af Victoria Milan

Som nævnt ovenfor, får du som kvinde altså mulighed for at chatte med andre mandlige brugere helt gratis. Hvis du derimod er mand, skal du betale for at bruge tjenesten.

Det er muligt at forblive gratisbruger, men dette anbefales kun hvis du ønsker at få en generel fornemmelse af selve siden og dets brugere for at vurdere, om platformen er noget for dig. Ønsker du derimod at få fuldt udbytte af siden, er det nødvendigt at betale et fast månedligt beløb.

Ønsker du ikke at betale til at starte med, kan du som gratisbruger udelukkende oprette din profil, kigge på andre brugeres profiler og lignende. Du vil modtage matchforslag hvorefter du kan tilføje disse til dine favoritter, men du kan ikke skrive til dem uden abonnement medmindre at du er kvinde.

Falske profiler på Victoria Milan

Desværre vil der næsten altid være falske profiler på datingsider. Derfor skal du altid være forsigtig når du begår dig på datingportaler – uanset hvilken side der er tale om.

Til trods for at Victoria Milans kundeservice er dygtige til at reducere mængden af de såkaldte fakes, er der stadig mange falske profiler i omløb – især af form af kvindelige profiler, da disse har mulighed for at tilmelde sig gratis på siden.

Victoria Milan kræver heller ikke, at du bekræfter din identitet når du opretter dig på platformen. Dette kan virke som en klar fordel hvis du værdsætter din anonymitet, men det betyder samtidig, at du aldrig kan være sikker på, at den person du chatter med reelt er den, som de udgiver sig for at være.

Funktioner på Victoria Milan

Så hvilke funktioner kan du se frem til at udnytte når du begår dig som betalende medlem på Victoria Milan? Først og fremmest er chat-funktionen ret imponerende sammenlignet med andre datingsider. Det er nemt og hurtigt at sende beskeder til brugere som du er interesseret i.

Vær dog opmærksom på, at selvom at siden har indført en begrænsning som giver dig mulighed for maks. at kontakte 20 personer dagligt, kan du selv vælge at forhøje dette antal i dit brugerpanel. Dette giver dig uendelige muligheder for at sende så mange beskeder som du ønsker, og derved øge chancen for at du finder et potentielt match.

Victoria Milan har også indlejret en forholdsvis ny funktion – Fremhævede Brugere. Her finder du de mest populære brugere på siden. Så hvis du i denne sektion finder en bruger du finder interessant, kan du sende dem en besked med det samme. Med hjælp af denne funktion reducerer du altså tiden som du bruger på at søge og kigge rundt efter andre brugere.

Pris og betaling

Noget som du bør være opmærksom på inden at du investerer i et medlemskab på Victoria Milan er, at det hurtigt kan gå hen at blive en dyr affære. Et månedligt abonnement koster et par hundrede kroner, hvilket er en del dyrere sammenlignet med andre lignende datingportaler.

Victoria Milan tilbyder også forskellige pakkeløsninger – hvis du eksempelvis abonnerer og binder dig til tjenesten i en periode på min. 6 måneder, får du bedre værdi for pengene. Men det kommer stadigvæk til at koste dig flere hundrede kroner.

De færreste af os har lyst til at smide en masse penge efter en tjeneste, der måske ikke fungerer. Og hvorfor gøre din onlinedating dyrere end højest nødvendigt? Hvis du ønsker en mere prisvenlig løsning, er Swipe-Affair.com som nævnt tidligere en god løsning. Her binder du dig ikke til et abonnement, men betaler kun for at kontakte andre brugere.

Konklusion

Det er ikke underligt at Victoria Milan er blandt et af de største navne når det gælder datingportaler der fokuserer på utroskab og affærer. Siden har et væld af funktioner, en stor brugerbase og er udarbejdet i et flot og eksklusivt design med en dygtig kundeservice, der altid sidder klar til at hjælpe.

Når det så er sagt, har siden stadig en del problemer – eksempelvis med den store mængde af falske profiler, hvilket hurtigt kan blive frustrerende.

Er du en prisbevidst dater, kan du samtidig også ærgre dig over, at Victoria Milan langt fra er den billigste løsning på markedet og at det ikke er muligt at kontakte andre brugere som gratismedlem. Du skal derfor være villige til at investere i et medlemskab til et par hundrede kroner om måneden for at få noget ud af siden – og der er selvfølgelig ingen garanti for, at du reelt får succes.

Ønsker du ikke at binde dig til et månedligt abonnement og risikere at bruge en masse penge på en tjeneste som måske ikke fungerer for dig, anbefaler vi i stedet, at du vælger en platform, der kun kræver betaling per besked du sender – ligesom Swipe-Affair.com, hvilket gør din online datingoplevelse meget billigere i længden.


Victoria Milan
Gratis tilmelding
Platformen for dig der ønsker en affære.
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå
5.0
Registrering
4.0
Ta Kontakt
4.0
Profil Kvalitet
4.0
App
4.3 Helhetlig Vurdering
Bedste Datingsider i DK - Find Sider der faktisk virker‎
Copyright 2021 Datingflirt.dk